nicola76 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 Czy ktos mi moze polecic dobrego i taniego dentyste w Krakowie??( interesuje mnie korona) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicola76 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1111 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 oj ciezko kogos polecić ,tez jestem z krakowa.,zmieniam stomatologow po kazdej wizycie,jakos zaufanego i dobrego jeszcze nie znalazlam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicola76 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 a moze ktos sie znajdziE????:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia1111 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 ostatnio bylam u dr,inglot.za 10 minut skasował mnie 50zł,dodam ze jedynie lekarstwo załozył do zeba i kazał przyjsc w przyszlym tygodniu,ceny to chyba z kosmosu mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicola76 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 to widze, ze juz lekarze wyrownuja ceny z EU:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ilona krakow Napisano Czerwiec 9, 2008 na dobrego pasterza są dentysci w miare nie drodzy i fajnie zeby robią,jak plombujesz i masz jeszcze jakies dziury to daja lekarstwo do zebów gratis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takkkkk Napisano Czerwiec 9, 2008 a ja poszlem do dentysty i nic nic nie zrobil tylko kazał zdjecie zrobic panoramiczne ,ok zrobilem zdjecie i zapisalem sie na wizyte,popatrzył na zdjecie i powiedzial zebym sie przygotował na nastepną wizyte i wziął ze sobą troszkę wiecej pieniązkow bo te plomby co mam to trzeba poprawić .no do cholery wafla o co chodzi pomyslalem ,ani mnie zeby nie bola ,jedynie mam jedną dziure a on nie patrzyl na ta dziure tylko chce mi nowe plomby w zebach robić.To już szczyt bezsczelnosci . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adam kk Napisano Czerwiec 9, 2008 a mnie chcial wyrywac zdrowa ósemke!! i co powiecie?? powiedzial ze ósemki nie są potrzebne.to dobiero halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia111 0 Napisano Czerwiec 9, 2008 eh ,bo najlepiej zeby byc samemu dentystkąalbo w rodzinie miec jakiegos chociaz lekarza,to by napewno kogos dobrego polecił i by kasy nie zdzierał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja znam Napisano Czerwiec 9, 2008 a ja znam super dentystka http://www.skotnicka.pl/stomatologia/component/option,com_contact/task,view/contact_id,1/Itemid,43/ tylko ze w hucie.ale fajnie zabki robi i nie drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicola76 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 czy ktos jeszcze?:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicola76 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 dzieki mi mala:) bede wdzieczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grcjjjanka Napisano Sierpień 28, 2011 Odświeżajac watek,zeby nie zakładać nowego,w Krakowie,a własciwie w Nowej Hucie jest naprawde fajny i porzadny gabinet http://www.dentystanowahuta.pl/ Ja tam leczyłam zabek ,a teraz robiłam piaskowanie.Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajka-zapałka Napisano Wrzesień 7, 2011 Ja własnie teraz tez chce sobie wyczyścic zabki,w sumie bedzie to mój pierwszy taki zabieg.A potem jeszcze chce je sobie wybielic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rennntka Napisano Wrzesień 11, 2012 Nie wiem czy znacie ten gabinet www.dentist.com.pl Ale tutaj naprawde profesjonalnie podchodza do każdego pacjenta. A sama klinika robi duże wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renaTaGoik Napisano Marzec 26, 2013 Ja polecam doktora Tomasza Bobka. Poznałam go już dawno temu w Indexmedice, gdzie trafiłam z polecenia koleżanki z pracy. To był strzał w dziesiątke! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 ktoś coś? Ukryszyłam sobie jedynke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2017 Z dentystów w Krakowie to na pewno klinika na Batorego - http://www.studiose.med.pl/ Bardzo dobrzy lekarze tam są i na pewno pomogą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2017 W jednym miejscu nie wszyscy dentyści sa dobrzy. Poza tym zajmują sie różnymi rzeczami. Jeden kanalowym ,drugi protetyka ,trzeci chirurgią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_1968 0 Napisano Sierpień 24, 2017 też szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TerrrEska Napisano Lipiec 22, 2018 Czy ktoś poleci mi dobrego stomatologa w Krakowie ? Jestem nowa w mieście i szukam lekarza i stomatologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 22, 2018 Jeśli chodzi o lekarza i stomatologa to ja polecam Lux MED. Możesz wykupić sobie u nich zarówno pakiet medyczny jak i za grosze dokupić pakiet stomatologiczny Komfort. to bardzo fajne i wygodne bo w jednym miejscu będziesz mieć wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 W Krakowie mogę z czystym sumieniem polecić jedną klinikę - Luxdentica na Ruczaju. Bardzo wysoki poziom świadczonych usług, bardzo dobry personel, w zależności od tego jaki masz problem - na pewno trafisz na najlepszego lekarza w danej dziedzinie. Mój uśmiech przeszedł dzięki nim prawdziwą metamorfozę i tylko dzięki temu miejscu i lekarzom z Luxdentica mogę się uśmiechać "pełną gębą" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2018 Ja również polecam stomatologów z grupy Lux Med. Mam u nich pakiet medyczny od dłuższego czasu a teraz dokupiłam ten stomatologiczny Komfort. Dopłacam tylko 49 zł miesięcznie ale mam kompleksową opiekę dentystyczną . Myślę, że warto skorzystać z ich promocji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nasza 0 Napisano Luty 19, 2021 zdecydowanie Stomatologia Cichonia! bardzo dobrze i dokładnie leczą i bardzo się cieszę ze trafiłam na takich specjalistów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia87 0 Napisano Kwiecień 29, 2021 Ja od dłuższego czasu korzystam z usług stomatologicznych w Lux Med. Pracują u nich najlepsi specjaliści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ama33 0 Napisano Maj 25, 2021 Ja leczę zęby w ramach pakietu Komfort. To świetna sprawa, zarówno dla rodzin jak i singli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
titus85 0 Napisano Luty 24, 2022 Ja jestem z Krakowa i polecam swojego dentyste, jest prze super. Na pewno każdy będzie zadowolony. Dr Maciej Lepszy, przyjmuje m.in. w scandinavian clinic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga_Krk 0 Napisano Październik 30, 2023 Dzięki za polecenie dr Lepszego, faktycznie bardzo miły pan doktor, usuwałam ósemke u niego, cały zabieg przebiegł sprawnie i co najwazniejsze bezbolesnie. Jestem bardzo zadowolona i polecam dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach