Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna222

Since pod oczami

Polecane posty

Hej.Mam since pod oczami jest jakiś sposób(oprócz wysypiania sie ;p) aby one znikły?? pomóżcie prosze

Gość zbadaj nerki

Gość odtoksycznic organizm
Body Detox Spa

A jak badałas nerki????ze piszesz ,że sa w porządku????

tez mam since od zawsze, wiec moze to taka uroda

Jaka tam uroda??

I co Ci tam badali????w tych nerkach???bo nie wiem

No nie wiem jak to jest z tymi sincami, ale ja od dziecka mam pod oczami troszke jakby sine:o ale nie jakies mega sine

zalecam Body Detox Spa

Gość b66
jest mydło maseczka do twarzy Medycyna Arabska i w opisie jest napisane, że usuwa sińce pod oczami. Może warto spróbować. na stronie www.lauro.pl oto treśc ulotki: MEDYCYNA ARABSKA Z POMOCĄ DLA CIEBIE – NATURALNE MYDŁO ZDROWOTNO-LECZNICZE WARDI SHAN PURE & FRESH COMPLEXION Mydło do oczyszczania twarzy – MASECZKA Główne składniki i olejki: Oliwa z oliwek, słodkie migdały, wosk pszczeli, orzeszki ziemne, morela, olej rycynowy, dynia i minerały. Działanie: Mydło doskonale oczyszcza i dświeża skórę twarzy. Ta unikalna formuła składników pomaga w: a) usuwaniu przebarwień skóry, b) likwiduje sine podkrążenia oczu, c) wygładza skórę, d) reguluje wydzielanie pigmentu w skórze, e) usuwa wszelkie plamki i niedoskonałości skóry. Zastosowanie: Namydlić twarz mydłem, masować palcami przez 8 sekund i spłukać wodą. Stosować 1-2 razy dziennie. 100% NATURALNE Mydło nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego, oraz składników syntetycznych i farmakologicznych Wyprodukowano w Syrii Waga 100g data ważności: I-2011 Chyba że wolisz chemię.

wielkie dzięki , a wiesz może ile to kosztuje??I czy to działa żeby zniknęły piegi bez wybielania całej twarzy??

Cześć!!! Ja również mam taki problem stosowałam krem cera naczynkowa LIRENE mnie nie pomogło, spróbuj może Ci pomoże, jeśli chodzi o badania to lekarz podejrzewa u mnie że mogę mieć coś z sercem... słyszałam że wodą utlenioną pomaga na sińce pod oczami, lecz nie stosowałam... Pozdrawiam

Gość b66
zgłupiałam czy masz sińce pod oczami czy piegi. Mydło Medyna Arabska na przebarwienia i mydło maseczka na sińce pod oczami są to 2 różne medła i kosztują ok 25 zł. Skóra sama się ureguluje w wyniku stosowania tych mydeł. Trzeba pozwolić skórze zadziałać zgodnie z jej naturą. Na efekt nie trzeba będzie długo czekać. I najważniejsze, że mydła te nie zaszkodzą bo są w 100% naturalne. Jest to nowość w Polsce i mało kto o nich słyszał.

Zastosować Body Detox Spa,to sa dosc powszechnie stosowane sposoby

Sińce, to nic innego jak najnormalniejsze w świecie, widoczne naczynia krwionośne. osoby, które mają cienka skórę pod oczami, zawsze będą miały te miejsca zasilone. Jedynym sposobem jest dobry, lekki korektor pod oczy. Estee Lauder też ma krem na zasinienia pod oczami. Działa podbudowująco na skórę, dzięki czemu skóra pod oczami staje się grubsza i zasinienia mniej widoczne. ja mam mega sińce, używam dobrego korektora w "pisaku".

Gość b66
to zajmij się sińcami pod oczami. Mydło maseczka będzie ok. napisz adres do mnie dekret@optel.pl to wyślę Ci próbki.

Gość b66
akurat mam próbki na sińce i na piegi, mam jeszcze na trądzik

Gość b66
podaj swój adres na mojego maila, nie jestem oszustką nie obawiaj się. wyślę na mój koszt listem poleconym

Gość milka1313
Mam 15 lat i byłam u kosmetyczki, która poradziłami żebym kładła na nie lód. niestety jak dla mnie to pomaga tylko na kilka godzin. Różne kremy, maseczki i inne tego typu preparaty nie pomagają. Moja mama też ma coś takiego i siostra też, ale u nich to nie jest tak widoczne. nie da sie tego zatuszowac żadnym korektorem, pudem, czy fluidem. Proszę o rade i z góry dziękuję.

Gość Oli18
Hej! ja rowniez mam taki sam problem jak wy..Niestety w dziecinstwie chorowalam na lambrie i lekarz mowilze to moze byc tez od tego..Ale gdy zwalczylam ta chorobe to i tak dalej je mam.. Od malutkiego probuje ztym walczyc i nic..Wstydze sie cholernie isc na miasto niepomalowana bo wygladam wtedy jak zombie .. ;/ a u mnie jest strasznie to widac... Jesli znacie konkretne sposoby to piszcie na moj e-mail... Bede wdzieczna

Gość jaa ;D
mam taki sam problem, pomaga mi okład z ogórka, plasterki z ogórka układam na oczy (ok 15 min.), lub jeśli mam więcej czasu to wyciskam sok z ogórków chłodzę w lodówce i namoczone waciki układam na ok 15 minut(skuteczniejsze)