Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keseraaa

Moj facet mnie unika.

Polecane posty

Gość keseraaa

Potrafi zadzwonic raz na dzien a kiedys bylo inaczej. Albo napisac dopiero na 2 dzien.... znudzilo mu sie, tak i ma inna?

Niekoniecznie, ale moze miec jakis problem, ktory chce sam rozwiazac. Najlepiej zapytaj, dlaczego sie tak zachowuje.

Gość ja robie tak samo
i wlasnie przeprowadzam powazna rozmowe z moja dziołchą na gg. Strach się bać a ona nie potrafi zrozumiec ze milosc to nie tylko 100smsow dziennie :(

Gość keseraaa
nie chodzi o 100 smsow dziennie bo nigdy tyle sobie nie slalismy ale chodzi o straszne oddalenie dwoch osob

Gość mememttt21
kesera...mój ma tak samo ostatnio, zadzwoni bo musi a nie dlatego ze chce, spotkania tez raz na jakis czas bo wielce zapracowany albo zmęczony...kuźwa ja też pracuję a zawsze mam czas żeby się z nim spotkać(albo raczej miałam czas się spotkac bo co to za spotykanie się raz w tygodniu albo rzadziej).Teraz ma następną wymókę ze są mistrzostwa i powinnam zrozumieć ze normalny facet raz na 4 lata MUSI obejrzec wszystkie mecze swiata!!!!!!Mam dość tego!!

Gość ja robie tak samo
nie stac mnie na paliwo, zeby codziennie u niej byc ale ona tego nie rozumie :D

Gość mememttt21
no dobar Ciebie nie stac na paliwo ale chciałbyś się spotkac a to rożnica i to dość spora...mój facet ostatnio nawet jak gada przez telefon to mam wrażenie że ma to gdzieś i ze dzięki temu ze zadzwonił to przynajmniej ma spokój bo nie będe się czepiać i ma mnie z głowy....Kuźwa kuźwa kuźwa!!!!!

Gość keseraaa
Moj tak samo. Potrafi nie odezwac sie caly dzien. Dzisiaj tez milczy.

Gość keseraaa
czuje ze albo ma dosc mnie albo ma inna na oku

Gość mememttt21
i tak się zastwnawiam po co my sobie życie marnujemy z takimi kolesiami co????

Gość keseraaa
nie wiem po co marnujemy, chyba to poczatek konca , super....

Gość ja robie tak samo
wlasciwie to ja wcale nie chce sie spotykac codziennie, ale to ze mam inne obowiazki zupelnie nie miesci sie jej w glowie. Czasem wolalbym wyskoczyc tez gdzies z kumplami albo zwyczajnie pogapic sie w sufit (tego ona calkiem nie rozumie). Zaczyna mnie powoli usidlac, chce miec na wlasnosc jak pluszaka do przytulania, wiec zwalam wine na paliwo ;)

Gość mememttt21
a moze jakiś facet tak by nam coś poradził ....dlaczego wy tacy jesteście, no nie mogę brak mi słow do facetów...

Gość keseraaa
myslalam ze jak sie odsune yo bedzie zabiegal a tu odwrotny skutek, mu to na reke nawet i ma gdzies

Gość mememttt21
No dobra ale tak całe życie...kumple piwko i gapienie się w sufit...a ja to co, tż mam swoje potrzeby, zeby z kimś bliskim się spotkać, przytulić albo po prostu pogadac i niue czuc się przy tym jak jakaś przeszkoda w jego życiu, która odbiera mu cały wolny czas i zmusza do TAKICH WIELKICH POŚWIĘCEŃ!!!!!

Gość ja robie tak samo
ostatnio stwierdzila ze chyba wyliczam jej czas. Po prostu padłem. Dlaczego wy takie jestescie?... ;)

dziwne.. ja z moim chlopakiem musimy pisac do siebie codziennie albo sie widywac inaczej tesknimy.... a jesli nie ma tesknoty to cos jest nie tak !

Gość mememttt21
JASNEEEE kwiatek majowy masz pewnie z 15 lat i przeżywasz że tęsknicie...dorośnij trochę dziewczynko

Gość Nie kocha Cię...
Zauroczenie minęło a miłość nie przyszła :O I woli jak Ty to skończysz bo po co ma się produkować i wymyślać powody...

mememttt -> mam 21 lat głąbie . i tesknimy, aka jest prawda, choc na poczatku z mojej strony bylo inaczej, to on o mnie bardzo zabiegal i tak jest do tej pory. ale nie bede pisac tu calej historii komus kto wywnioskowal moj wiek po jednym zdaniu.

Gość mememttt21
BUAHAHAHAHAHA....dziewczynko masz 21 lat...no to co ty wiesz o życiu , nic niestety i szybko się nie dowiesz!!!!Dlatego nie odzywaj się bo nia masz chyba nic do powiedzenia

i jeszcze jedno mememttt21 - i widzisz nie kazdy ma tak jak Ty. wydaje Ci sie to nierealne... a jednak. mam wiecej szczescia.

Uuuu co za frustracja... a kim jestes zeby tu oceniac? po to jest forum zeby na nim pisac i sie wypwiadac a ta mi bedzie jeszcze zabraniac hehe smieszna jestes :) ale coz.tyle Ci pozostaje . Nie mozesz uwierzyc ze facet moze zabiegac o kobiete bedac z nia 1,5 roku w zwiazku. zal mi Ciebie

Gość ja robie tak samo
chyba jej nawet nie kocham tak naprawde, chcialbym ale nie wychodzi, pomimo ze znamy sie od roku.Szkoda mi jej, wiec nie zerwe pierwszy, raczej ugrzezne w zwiazku. A moze lepiej skoczyc?

Gość mememttt21
masz wiecej szczescia wiec pilnuj sobie swojego kochasia bo jeszcze ci ucieknie.....od takiej idiotki to w sumie trudno się dziwić....21 letnia dziewczynko...buahahahahahahahaaaaaaa

hehehe dzieki, on mnie bardziej pilnuje niz ja jego.a ty mement mecz sie ze swoim kochasiem jak juz napisalas wyzej , bo pewnie JUZ CI UCIEKA NA BOKI skoro tak sie tu zalisz :) i nie zdziwila bym sie.

Gość mememttt21
no jak cie pilnuje to pewnie ma powód...takie głupie dziwki zawsze się pilnuje bo to nie wiadomo kiedy na boki poleci...heheh i co...każdy swoją miarką mierzy dziewczynko

mememt - hehe bawisz mnie coraz bardziej. co zazdrosc o szczescie innych potrafi zrobic z czlowiekiem! wystarczy ze napisalam ze mi sie w zwiazku wiedzie a tu taki atak i ponoc przez dojrzala wyrozumiala doswiadczana i inteligentną kobietę . pewnie byla bym wspierana gdybym podzielala Twoj los mememt. coz pozostawiam Cie w zalu. ps. dojrzala inteligentna kobieta nie meczyla by sie z facetem ktory ma ja gdzies i woli piwko i gapienie sie w sciane. wszystko jasne . pozdrawiam.

Gość Nie kocha Cię...
Szkoda mi jej, wiec nie zerwe pierwszy, raczej ugrzezne w zwiazku. A moze lepiej skoczyc? 😭 Robisz wielką krzywdę i sobie i jej!!!! Nie wiem jak można mieć taki sposób myślenia :O Zamykasz drogę do szczęścia 2 osobom!!!! NIKT BEZ MIŁOŚCI W ZWIĄZKU NIE MOŻE BYĆ W PEŁNI SZCZĘŚLIWY!!!!! Smutne jest to co sobie robicie :((

Gość ja robie tak samo
nie "woli piwko i gapienie sie w sciane" tylko zwyczajnie nie ma zamiaru oddawac jej swojego calego wolnego czasu. To roznica, klotliwy pustaku :)