Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keseraaa

Moj facet mnie unika.

Polecane posty

ja robie tak samo- kłotliwy pustaku? kto pierwszy na mnie naskoczyl w tak tandetny sposob? zreszta wypwiadaj sie, wspieraj te kobiety - Ty facet ktory jestes w zwiazku nie kochajac dziewczyny ! tak pewnie jest i z mememt, rozumiesz jej faceta wiec udzielaj rad. pokazujesz wlasnie jak to jest, kiedy facet nie chce poswiecac calego czasu, przez cala rozmowe to tlumaczysz hehe. smieszne.

Gość ja robie tak samo
Nie kocha Cię... -> to troche skomplikowana sprawa. Kiedy ja poznalem, nie chcialem pakowac sie w powazny zwiazek, OBOJE traktowalismy sie raczej jak przyjaciele. Wspolne wypady do kina, zakupy, czasem male wycieczki. W tym czasie dowiedzialem sie, ze mąż ją nagle zostawił i leczyła się z depresji, straciła pracę i stala sie zamknieta w sobie. Dzieki mnie nieco się ożywiła i uwierzyla w siebie. A teraz najgorsze: powiedziala mi pewnego razu ze mnie kocha. Oslupialem i nie wiedzialem co odpowiedziec, wiec zrobilem to co kazdy oglupiony i niepewny swoich uczuc idiota... Prawde mowiac, nadal nie wiem czy ja kocham, ale nie chce jej skrzywdzic jakims nieprzemyslanym tekstem. No... ;)

Gość mememttt21
kwiatek majowy albo kłotliwy pustaku raczej...kolega ma rację wiec zabieraj swoje klamoty i wypad!!!!

Gość pora zrozumiec
ze jak facet jest w zwiazku to nie musi poswiecac calego swojego wolnego czasu tylko dla ukochanej, bo przecież ma też znajomych, obowiązki :/

Gość Nie kocha Cię...
no to oczywiste ze nie chcesz :( Tylko życie to nie bajka i ludzie którzy się naprawdę kochają czasem nie potrafią sobie poradzić z problemami dnie dzisiejszego a co dopiero tacy którzy się nie kochają lub gdy kocha tylko jedno z nich :(( Tak więc małe szanse na coś dłuższego... a im dalej w las tym ciemniej :O I rozstanie bardziej boli... pomyśl o tym.

Gość ja robie tak samo
nie potrzenuje nauk moralnych bo juz troche przeszedlem w zyciu ;) , podejrzewam nawet ze wiecej niz znakomita czesc moich rowiesnikow. Mógłbym z nią być i chyba nawet potrafilbym ukryc przed nia fakt, ze nie jest mi tak bliska jak uwaza, ale nie wiem czy poradzilbym sobie z samym sobą. Ok, koncze bo jeszcze kilka zdan i zaczne kreowac sie na meczennika ;)

Gość motyleeeeeeeeeeeeeek
dajcie spokoj Kwiatkowi majowemu:) sami jestescie pusci:) zazdrosc wam dupe sciska ze komus sie uklada a wam nie;|| zalosne sami zachowujecie sie jak dzieci a nie ona:) wiec moze nie robcie z sibie takich dosorlsych doswiadczonych ludzi ona jest madrzejsza od was razem wzietych ahahah dzieci buahahaha:]]]

Gość ejbisi
Straszne, czy to takie dziwne ze 2 ludzie za sobą tęskni? :/ Ja jestem z moim facetem 3 lata i jest super, jak by mnie zaczął unikać to by znaczylo ze cos sie psuje, bo jak kogoś kochasz to czas z tą osobą jest najcenniejszy.

Gość do pora zrozumiec
pora zrozumiec ze jak facet jest w zwiazku to nie musi poswiecac calego swojego wolnego czasu tylko dla ukochanej, bo przecież ma też znajomych, obowiązki :/ Czy Ty uważasz że wysłanie smsa lub rozmowa telefoniczna jest poświęceniem całego wolnego czasu????? Bo mnie się wydaje ze to brak zainteresowania :O

Gość mememttt21
motylek...następna mądra....boze co za durne babska...

Gość keseraaa
a moj nadal milczy i wlasciwie wiem, ze on chyba chce konca i czeka az sama odejde

Gość łech łech łech
Niestety faceci tak mają :O Potem jeszcze chwilę poudaje żeby nie było na niego po czym zniknie jak kamfora :O

Gość keseraaa
Potem powie, ze to ja go unikalam i zwali wine na mnie ehhh

Gość pora zrozumiec
nie uwazam ze rozmowa telefoniczna czy wyslanie smsa to poswiecanie calego wolnego czasu. ale chyba mam racje z tym iz bedac z kims mozna prowadzic normalne zycie i miec znajomych czy wlasne hobby :)

Gość motyleeeeeeeeeeeeeek
mememttt21--> ja jestem durna?? haha to popatrz na siebie debilko:) po prostu zazdroscisz jej ze tak ma bo Ty tak nigdy nie bd miec:) zostaniesz stara panna mowie Ci to;) nie wiem jak mozna byc takim czlowiekiem jak Ty to mi sie w glowie nie miesci:) nastepna glupia zakompleksiona zazdrosnica:) a i zgadzam sie z pora zrozumiec trzeba miec tez troche czasu dla siebie :)