Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Konar

Co to są starokawalerskie nawyki ???

Polecane posty

Po czym je poznać ? Jakie są ich objawy ?? Dziewczyny niech sie wpisują.

Gość mememttt21
woli kumpli i obiadki mamusi od spotkania z fajną laską....

Gość Nie kocha Cię...
najgorszym starokawalerskim nawykiem jest sposób myślenia przez pryzmat "JA" a związek to "MY"

Gość stary kawaler .......
zawsze myśli w liczbie pojedynczej i tak też postepuje jest wyrazna granica miedzy jego a jej traktuje kobiete jak dodatek do siebie

Gość jak idzie na zakupy
to jeden chleb wybiera pół godziny.

Gość DKNTY...
NIE LUBI WEEKENDÓW...BO PRACOWNICZA STOŁÓWKA ZAMKNIĘTA.

Gość maje
nie dopuszcza do siebie myśli,że w jego życiu może być kobieta , która coś w jego życiu zmieni. Ma tak poukładany swój świat,że wszelka zmiana jest dla niego nie do przyjęcia. I to JA najważniesze zgadza się , no może jeszcze mamusia.

Gość adrian z bełchatowaa
kiedy kładzie sie spać ,stawia kapcie równo obok łózka ;)

Gość łech łech łech
adrian z bełchatowaa kiedy kładzie sie spać ,stawia kapcie równo obok łózka " ...obok sterty skarpet z całego tygodnia :P

Gość zazwyczaj stary kawaler
ma przerośnięte ego i nadopiekuńczą matulę, która ciągle szuka mu 20-letniej dziewicy (nieważne czy synek ma 30 czy 50 lat!) Sama jestem 'starą panną' - poznałam kilku ponów w wieku 35- 49 i za każdym razem wtrącały się mamuśki owych panów, twierdząc, że jestem dla ich synów ZA STARA (mam 32 l. - i nie urodzę już im wnuków!) Owe znajomości szybko się rozpadały - bo prawie 40-50- letni kawalerowie ciągle wierzą, że dzięki matce spotkają swoje 20- letnie dziewice - otwarte na ich nawyki i opinię starej mamuśki - dominy) Skończyłam z starymi kawalerami powiązanymi nierozłącznie pępowiną z matką nawet 80-letnią (jeden taki przypadek) Wolę rozwodników lub wdowców (chociaż jesteem starą panną !!! - ale z temperamentem!!!)

Gość czasem trzeba przyznac
sa to faceci majacy tak dobre matki i siostry ( wykształcone, ładne , zaradne),ze siła rzeczy wiekszosc dziewczyn wysiada, bo za wysoka p[oprzeczka. A nawyki - na ogól pedantyzm, ustalony tryb zajec i niechęc do jego burzenia. Zaradnosc, samowystarczalnosc. Czasem egoizm, czasem niesmiałosc, czasem pasja zawodowa, która przesłania wszystko inne.

No dzieki za wypowiedzi. Kurcze , niektore spostrzezenia nawet pasuja do mojej osoby.

Gość mi się to przede wszystkim
kojarzy z takim dziecinnie upartym przywiązaniem do jakiś reguł, zasad, porządków - czy to będzie reguła "zyję czyściutko i schludnie" czy "żyję w pierdolniku" - nie ważne ważne że to MOJE, żeby NIE RUSZAĆ, nie wtrącać się, nie próbować przestawić, generalnie czujesz się u takiego faceta zawsze jak gość poza tym oczekiwanie, że kobieta zastąpi mamusię - że zaraz zakasa rękawy i zabierze się do prania jego gaci i gotowania obiadu

Gość mój ojciec byl starym
kawalerem, ozenił sie przed 40tka. B przystojny ( baby mógł miec zawsze), wyksztalcony, z sukcesami zawodowymi, absolutnie samowystarczalny - sprzatal pedantycznie, szyl, prasował, nie bardzo gotował, ale mial swoje pokazowe potrawy, owszem, bardzo dobry syn. Dlugo sie dopasowywał do mąłzenstwa - i dosc burzliwie( co jeszce pamietam) a z w koncu stał sie najlepszym męzem i ojcem ( choc jego pedanteria i przyzwyczajenia czasemi były wkurzajace)

nie ma pojecia o zyciu albo ma ale jak 20 latek, do tego idiotyczne nawyki i sztywno się ich trzyma najgorsi są z mamusią w tle :-D

Gość gimi_gimi
--- mysli glownie o sobie - w te dni sie tzreba spotkac jak on ma ochote lub wolne, mimo ze to on ma samochod --- przestaje mu sie chciec po mnie przyjezdzac choc ma 10 min a mnie autobusem zajmie 45 min ...i proponuje : moze bys przyjechala autobusem... i to na poczatku znajomosci, gdzie trzeba jakos chyba zaimponowac i dobrze sie zaprezentowac -- jak cos robi - jest z siebie dumny jak PAW -- ugotowalem dla ciebie -----! - wzucil na patelnie troche gotowych rzeczy, podsmazyl i wielka potrawa /najgorsze ze to wspomina kilka razy przy znajomych jaki to jest swietny/ --- ma dziurawe skarpety - wystaje mu palec i takie wlozyl na randke :o blee --- ma zolte niezadbane zeby - co czasem CZUC :o bleee ---- nie chce mu sie zainicjowac seksu, kaze mnie go "uwodzic" Rzucilam.