Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BARDZO PROSZĘ WEJDŹCIE

Baby DESING SPRINTER I SPRINTER I INNY - KTÓRY -Proszę o OPINIĘ ________________

Polecane posty

Które posiadają baby desing sprint powiedzcie jaką ma dokłdaną głębokość wózek już z podniesionym podnóżkiem i jaka jest długość do spania. Dla mnie to ważne bo mam wysokie dziecko a ma dopiero 14 miesiący Proszę Patrzę też na ten wózek i wydaje mi się że jest to podróbka tego powyżej, co myślicie, który wybrać ? http://www.allegro.pl/item379778917_wiosenna _superpromocja_wozek_sprinter.html Czy warto przepłacać 100 zł na desinga ? Zastanawiam się też nad tym, tyle że mniejsze koła http://www.allegro.pl/item379774182_nowy_tra ffic_beebee_torba_warszawa.html Proszę o rady.

Gość nasi to cioty
Ten drugi lepszy. Wygląda porządniej szczerze mówiąc. Polecam jeszcze baby design walker.

Gość BabyDesign
Mogę Ci odradzić- wózki Traffic to jeden wielki złom! Nie warto za niego dać nawet 1zł!!! (po miesiącu zaczął się dosłownie rozpadać) Na Twoim miejscu wybrałabym Baby Design- kilka moich znajomych posiada (wprawdzie inne modele) i nie narzekają- nic się nie psuje, są zadowolone, a wózki tej firmy są ładniutkie i nie wyglądają jak tanie podróby :( A ten Sprinter firmy nie wiadomo jakiej na solidny raczej nie wygląda :(

Gość BabyDesign
Wymiary siedziska szerokość/wysokość/głębokość 35 cm/45 cm/25 cm

Gość BabyDesign
A widziałś BABY DESIGN VERSO ? Tylko troszkę droszy a ma super zaletę- przekładaną rączkę.

Gość BARDZO PROSZE WEJDZCIE
ten Verso to nie wiem, pewnie cena wyższa i waga większa jak jest przekładana rączka

Nie polecam... mają za krótkie i niewygodne podnóżki. Są małe, więc da dużych dzieci nie wystarczają na długo niestety. Nie kupię go dla następnego dziecka.

Gość w takim razie jaka spacerówka
niedroga dla dużego dziecka ?

Nie wiem, bo nie jestem na bieżąco. Zuzka ma dwa latka i z wózka przesiadła sie na dwa kółka(rowerek). Trzeciego wózka już nie mam zamiaru kupować.