Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antolkaa

Mieszkanie socjalne w UK

Polecane posty

Gość antolkaa

Pewnie juz nie raz byl taki temat ale nie moge znalezc porzadnej porady. Kto wie jak wystartowac ze staraniami o mieszkanie socjalne (mam niepelnosprawne dziecko) Nie dostalam housing benefit - o kilka funtow norme przekraczamy :-( Ale ja nie moge isc do pracy ze wzgledu na dziecko - pomocy, jak starac sie o mieszkanie z council??? Dzieki za wszystkie dobre rady! Z gory!

Gość julita1278
Witam mam na imie Beata mam 32 lata mieszkam z mezem i dwiema corkami jedna corcia ma 15 lat za 2 tygodnie skonczy 16 a druga corcia ma 2 latka obecnie jestem w ciazy w 19 tygodniu my tez czekam na takie mieszkanko juz 2 lata teraz mamy wypowiedzenie od wlasciciela i musimy wyprodzawdzic sie do 16 czerwca bylismy dzisiaj w councilu nie dadza nam mieszkania tylko znajda takie z agencji i oni zaplaca depozyt i koszty moj maz pracuje a ja pracuje 1 raz w tygodniu mamy male zarobki ale to nic nie pomoglo czy ktos wie jak takie mieszkania wygladaja i ile sie placi co bedzie jesli nie znajda nam takiego mieszkania albo jesli nam nie bedzie odpowiadac co wtedy?????????? czy ktos wie nam przyznali 2 bedroom jak mielismy jedna corke teraz mamy 2 i dalej mamy przyznane 2 bedroom a starsza corcia za 2 tygodnie skonczy 16 lat i nie chce miec wspolnego pokoju z mlodsza corcia?????????? prosze pomozcie czekam dzieki i pozdrawiam wszystkich

Gość bhy
jak urodzisz to wtedy powiadamiasz,że powiększyła Ci sie rodzina i bedzie Ci przysługiwało 3 bed-tak było ze mną W trakcie ciąży ich nie interesuje tylko jak urodzisz.