Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Przybywam z daleka

co zrobic z bolącymi piersiami na początku ciąży ? Macie jakieś pomysły????

Polecane posty

Cześć dziewczyny🖐️ jestem w 4 yg ciąży a piersi bolą mnie tak bardzo jak w pierwszej ciąży podczas karmienia kiedy mleko dłużej nie było spuszczane:(:( W pierwszej ciąży mialam tak ze dwa razy a teraz:( codziennie, ból niesamowity a zwłaszcza rano jak tylko się budze to ból jest tak okropny że aż sie wkurw... że sie w ogóle obudziłam :( W pierwszej ciąży nic mi nie było a teraz kosmos jakiś. Piersi urosły już o 11 cm nawet nie chce sobie wyobrazac jak będą wyglądac w 9 mc. Macie jakis sposób na ten ból?

Ja dobrałam sobie wygodny stanik :). U mnie było najgorzej jak go musisałam ściągnąć, piersi były gorące, aż parzyły, ciężkie i bolesne (mimo, że praktcznie wcale nie urosły). A co do bólu to nawet w nocy spałam w dobrze trzymającym piersi staniku.

Spałam w też obcisłych bluzkach, które trochę podtrzymywały piesi. Nawet takich trochę usztywanianych. Ja w staniku też spać nie umiałam. Denerwowało mnie to, mimo, że był bawełniany. Ale zdecydowanie pomagał.

kurde nawet mnie nie strasz, 5 mc z tym bolem? Nie jestem panikarą - ale to co teraz sie dzieje z moimi piersiami przechodzi wszelkie moje pojecie na ten temat zwłaszcza ze w 1 ciąży nie panikowałam wcale i nic a nic mnie nie bolało:)