Gość thujifghjkl Napisano Maj 31, 2011 co teraz zamierzasz? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annarella Napisano Maj 31, 2011 w 28 wzielam a do 72 bakowalo ponad polowe czsu a dokladnie 54 godz. masakraaaaaa lepiej temu nie ufac wedlug mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 31, 2011 2 pary stosujące prezerwatywy zajdą w ciążę i będą wszystkich przekonywać, że nie należy ufać prezerwatywom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leonsjaaaa Napisano Maj 31, 2011 a z kim jestes w ciazy? usuniesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annarella Napisano Maj 31, 2011 to co bede musiala. na dziecko nie moge sie niestety zdecydowac mam juz jedno i samotnie je wychowuje wiec ... nie jestem zwolenniczka tego ale wyjscia nie mam. a za wczesniej byl w taki sposob zaczynala nowy zwiazek z partnerem bo juz raz sie tak zaczol i co... jestem sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leonsjaaaa Napisano Maj 31, 2011 a nie chcesz z nim porozmawiac najpierw? jesli on nie bedzie chcial dziecka to bym w tym przypadku usunela, a jesli jemu zalezy i Tobie na nim tez, to zastanow sie. No i na ile mozesz ufac w jego zapewnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annarella Napisano Maj 31, 2011 ale chwilke stalo sie to 10 maja wynik jest 1 373.00 to nie moze byc 4-5 tydz....??????? jak dzisiaj mi mija 3 tyg wedlug kalendaza od stosunku. jak to jest z tymi wynikami i skalami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annarella Napisano Maj 31, 2011 jezeli chodzi o ta decyzje usuniacia to jestesmy oboje zgodni. mamy mozliwosc bez problemowo to zrobic bo on akurat jest w kraju gdzie jest to legalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leonsjaaaa Napisano Maj 31, 2011 dlatego, ze w tabelce masz wyniki od daty ostatniej miesiaczki, a nie od daty zaplodenienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annarella Napisano Maj 31, 2011 ok od miesiaczki minelo 5 tyg. to teraz wiedzac ktory to dokladnie tydzien to jak mam to wyczytac? jedynie wedlug tego co ja wiem z kalendarza. to szczeze mowiac to badanie duzo mi nie wyjasnilo jedynie potwierdzilo ciaze ale wczewsniej robilam 2 testy i tez mialam pozytywne wyniki. wiec nie potrzebne to chyba bylo hcg. pozatym brak miesiaczki. aaaa nic juz teraz mam tylko czarno na bialym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 czesc jestem w 8 tygodniu ciazy ... lekasz dal mi skierowanie na usg 16 .czerwca . czy tak musi byc teraz jest za wczesnie zeby zobaczyc jak malenstwo sie rozwija ?/mm tez zrobic i juz zrobiłam badania na hiv . badanie na hiv nic nie wykryło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Czerwiec 2, 2011 paulina pewnie dostalas zestaw badan jakie sie robi po pierwszej wizycie w pierwszym trymestrze, hiv, kila, grupa krwi, toxo, cytomegalia, morfologia, mocz, cos tam jeszcze.....to sa podstawowe badania. A kiedy bylas u lekarza? w 6tygodniu ciazy juz jest serduszko wiec pewnie teraz jak pojdziesz to zobaczysz juz ,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulina19886 0 Napisano Czerwiec 4, 2011 u lekasza byłam 25.05.2011 załozyl mi karte ciazy dal mi skierowanie na usg 16 .06.2011 ... mi sie wydaje ze usg mogło bys wczesniej ale lekasz powiedzial ze w 10 tyg bedzie widac .. a wczesniej nic nie widac ? czy tak jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JULKA2612 Napisano Styczeń 31, 2013 WITAM CZY WIECIE MOZE JAK SIE OCZYTUJE WYNIKI HCG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 31, 2013 Wiecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JULKA2612 Napisano Styczeń 31, 2013 bo wynik mi wyszedł 269.20 i niewiem czy jestem czy nie jestem w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 31, 2013 Jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JULKA2612 Napisano Styczeń 31, 2013 błagam odpisz jestem zdenerwowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JULKA2612 Napisano Styczeń 31, 2013 tak jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JULKA2612 Napisano Styczeń 31, 2013 i co?? wiesz możę co oznacza ten wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Styczeń 31, 2013 Jesteś w ciąży, w którą zaszłaś około dwa tygodnie temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JULKA2612 Napisano Styczeń 31, 2013 halo jestes tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JULKA2612 Napisano Styczeń 31, 2013 mozemy gdzies porozmawiać nie na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JULKA2612 Napisano Styczeń 31, 2013 Dziekuje za odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolaaaaaaaaa Napisano Kwiecień 6, 2013 WITAM PROSZĘ O POMOC MIAŁAM ROBIONE HCG I WYSZEDŁ MI WYNIK 149.80 CO TO MOŻE OZNACZAĆ ŻE JESTEM W CIĄŻY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angel222 0 Napisano Kwiecień 6, 2013 Tak,jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolaaaaaaaaa Napisano Kwiecień 9, 2013 Dziękuje ale czy robić jeszcze jedno badanie dla pewności,który to może być tydzień mniej więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolaaaaaaaaa Napisano Kwiecień 9, 2013 mój drugi wynik to 1093 BHCG to na pewno ciąża:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JULKA2612 Napisano Kwiecień 15, 2013 Witam jestem w 4 miesiacu ciąży czy mogę sie kochać z wytryskiem z mężem i czy to nie zaszkodzi dziecku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panikarAx22xxx Napisano Kwiecień 15, 2013 Hej. Czy beta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach