Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wx5

yasminelle

Polecane posty

Witam! Ja tez bralam Yasminelle ale po skonczeniu pierwszego opakowania przestalam je stosowac w czasie brania tych tabletek wystepowalo u mnie krwawienie ale teraz nie dostalam regularnie okresu czy on mogl sie rozregulowac przez te tabletki?

Gość as wywiadu
ale ze plamienia mialas podczas pierwszego opakowania?..a wyczytalas ze to normalne??

wlasnie nie wiem czy to normalne bo one byly prawie takie jak okres!a ty tez stosujesz te tabletki/

Gość as wywiadu
tak, tez biorę te. tez miałam plamienia.. dosyc spore, ale wolałam się już przemeczyc z takimi plamieniami, jak ze spuchnietymi nogami, zatrzymaniem wody w organizmie i jeszcze innymi rzeczami o jakich piszą dziewczyny. a plamienia ustapiły po pierwszym czy w polowie drugiego opakowania.

i co myslisz ze przesunal mi sie okres przez to ze przestalam brac te tabletki?pierwsz tabletke wzielam w pierwszym dniu okresu i tak przez 21 dni bralam i plamilam potem 7 dni przerwy brania i wtedy juz nie zaczynalam drugiego opakowania.

Gość as wywiadu
no wszystko jest możliwe, zwłaszcza, że bierzesz, po jednym opakowaniu przestajesz..to są skoki poziomu hormonów, a organizm reaguje na to, moze w taki sposob ze przesunie sie okres. po skonczeniu opakowania jestes zabezpieczona przez 7 kolejnych dni, potem powinnas wziac kolejne , ale jesli nie wzielas a wspolzylas w czasie tej 7 dniowej przerwy (do konca ze tak to określę) i nie zalczelas nowego to mozliwe ze cos sie przytrafilo... chociaz po okresie powinnas miec dni nieplodne, ale nie znamy swojego organizmu i nie wiadomo jak zareagowal na brak hormonow, moze przyspieszyl owulacje