Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga...

jaki macie wozek jaki polecacie??????

Polecane posty

Gość aga...

witam drogie mamy zastanawiam sie nad zakupem wozka i duzo dalyby mi wasze rady jaki macie wozek czy jestescie z niego zadowolone jaki polecacie podoba mi sie atlancic ale niestety nie widzialam go na zywo

Jest super, wizualnie mi się podoba wogóle kobieta w sklepie mówiła, że dobrze schodzą i nie mają reklamacji, ale ja mam dwa ale do tego wózka. Jest ciężki, około 17 kg, i nie ma możliwości montowania fotelika na stelaż.

Ja słyszałam od koleżanki, a nawet dwóch, że Baby Design Atlantic jest super. Wygląda spoko, schludnie, zgrabnie, choć sporo jakiś takich zaczepów, klipsów i innych ma na stelażu - rzuca mi się to w oczy i nie podoba :P Ale ogólnie podobno wózek ok. Zależy jakiego wózka potrzebujesz, bo to od tego wybór zależy. Na wieś polecam Mikado Ox-Ford 4-kołowy. On jest jak czołg :) I superwypaśny na wertepy i do domku jednorodzinnego. Ja mieszkam w bloku, i mam zgryz ze znoszeniem. Ale na wertepach mi się sprawdza rewelacyjnie i ogólnie jest bezawaryjny.

No to Mikado jest sporo lżejszy od Atlantica (waży 13,7kg) ale i tak dość ciężko się go znosi. Ale za to Atlantic jest na sprężynach, a nie na paskach, a to tak na oko ułatwia sprowadzanie go po schodach, stopień po stopniu. Wózka na paskach tak się nie sprowadzi, bo podwozie odlatuje na każdym stopniu.

Gość BabyDesign
Chodzi ci o pierwszy wózek? Ja miałam Roana i bardzo sobie chwalę! Super duża, wygodna gondola, mięciutkie zawieszenie i duże pompowane koła-dla maleństwa bardzo wygodny.A dla rodziców byłby jeszcze wygodniejszy, gdyby miał skrętne koła Jeżeli dzisiaj miałabym decydować to też zastanawiałabym się nad Atlantic"iem albo jego pierwowzorem- x-landerem.

Gość implast1
BabyDesign atlantic był jednym z finalistów nad którymi się zastanawialiśmy - umiarkowana cena i jakośc wykonania - praktyczne kólka przednie 360stopni - minus - przkombinowany stelaż, zapadki chaczyki, itp. Pod uwage bralismy róweniż Jedo - Bartatina i X-landera XA ostatecznie kupiliśmy implast - bolder 4; droższy od atlantica ale bardzo duża gondola, waży w wersji głębokiej z pomoowanymi kołami 15,9kg (jest chyba opcja kółek piankowych - lżejszych - każde koło pompowane to ok 0,6-1kg) i fajnie wyglada w wersji spacerowej; stelaż aluminium; malo awaryjne; dobre zawieszenie o regulowanej twardości zależnej od wagi dziecka, torba moskitiera i folia p.deszcz w standardzie. w pewnym sklepie mozna dokupic parasolke i spiworek do spacerowki na zimę. u nas akurat wszystko bedzie pasowalo, dziecko z maja wiec w glebokim do 6-7 miesiaca a potem do spacerowki ze spiworkiem na zimę. polecam

Ja kupuję polską wersję implasta, nazywa się trinity. Ma to samo co implast, w sklepach i wśród użytkowników bardzo dobre opinie, a jest tańszy :).

Gość implast1
implast tez jest polski