Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafi389

Co mam myśleć o ILONIE???

Polecane posty

Gość rafi389
To co?Mam sie wogole nie odzywac i dac jej czas na przemyslenia?

Gość nie Justynaaaaa
Tzn. sam z siebie nie. Jak się ona odezwie, to reaguj. Co do tych tabletek, to nie wiem. Może to jakies prochy rzeczywiście. No cóż, szkoda jej na to, a Wagi się szybko, cholera, uzależniają.:(

nie Justynaaaaa ale po kiego on ma się z nią męczyć tak na zdrowy rozum powinien dać kopa w tyłek i znaleźć sobie jakoś normalną dziewczynę

Gość rafi389
Zauazylem to!Ze potrafimy sie poklocicic powizywac a za chwile sie pogodzic i dac sobie buzi:-)A czy wszystkie wagi maja taka bariere seksualna, ze trzeba je do wszystkiego nakrecac?Sa zimne, a jak jest akcja, to zerwia faceta?:-)

rafi389 ona Ci psyche ryje jak już nie zryła człowieku wiej od niej najdalej jak się da

Gość nie Justynaaaaa
Nie wiem, Rafi, ale ja mam to samo. I to nie jest chłód udawany.

Gość nie Justynaaaaa
Pleban, a coś Ty taki pesymista, co?:P Nooo, jak Waga zobaczy, że może kogoś zmieniać, to sie będzie nim bawić według upodobania. Ale to wcale nie znaczy, że jej na tym kimś nie zależy. To właśnie brak perspektywicznego myślenia. Trzeba być sobą, trzeba być twardym - to ona ma się dopasować. (coraz bardziej się pogrążam:o)

Gość rafi389
AJestem ciekaw co bedzie dalej...A ile czasu potrzebujesz, zeby przemyslec swoije spostepowanie i zachowanie???Kilka dni, tygodni miesiecy?

Ja nie jestem pesymisto a realisto z tego co on opisywał to ona robi z niego jelenia, nie wkłada nic. Związkiem tego nie można nazwać bo to jest jakiś chory układ, ona po prostu żeruje na tym że naiwniaka sobie znalazła. Jeżeli według Ciebie związek polega jedynie na tym żeby gościu robił to co ona chce to szczerze współczuje Twojemu chłopakowi

Gość nie Justynaaaaa
He he, przemyśleć.... Przemyślenia są w teorii, ale odezwać bym się miała ochotę już po dniu olania. A odezwałabym się po ok. tyg. Co jesnak nie znaczy, że bym cokolwiek przymyślała. Przemyślenia potem przychodzą (lub nie), ale powtarzam: to ona ma się starać bardziej. Słuchaj, olej ją konkretnie, niech się postara, Ty się nią pobaw trochę, na każde niepasujące Ci jej zachowanie reaguj ignorem. Myślę, że miesiąc wystarczy.;) Może się uda. Nie wiem, mnie nikt zmienić nie zdołał, ale wiem, że jak mi zależy, to mogę zrobić wiele (nie wiem tylko, czy to nie jest chwilowa zmiana). W każdym razie może rzeczywiście jak CI nie wyjdzie, to odpuść i poszukaj innej.

Gość nie Justynaaaaa
Pleban, dlatego ja się nie paruję. Nie lubię się ograniczać jeśli nie muszę, a po co dostawać coś za coś, jeśli można za nic to samo dostać?;) Waga i dawanie - noo, wyzwanie dla Rafiego.

Gość rafi389
Dzieki za rozmowe!Ja uciekam spac.Jak chcecie to popiszcie, a ja sobie rano przeczytam.Pozdrawiam:-)

Gość nie Justynaaaaa
Prosze bardzo. Dobranoc. Też uciekam, byłam tu tylko dla Ciebie.;) 🖐️

A co ma do tego waga jeśli każda waga taka by była to czuje że 95% tych kobiet było by starymi pannami.

Gość nie Justynaaaaa
Pleban, chodzi o to, że spora część cech, które opisał Rafi, jest dla Wag wspólna. Próżność, powierzchowność, chłód, umiejętność mediacji, konsumpcyjny styl życia, egoizm, brak myślenia w przód, pozorny racjonalizm, impulsywność. No i własnie - natężenie poszczególnych cech przesądza. Ale, jak pisałam, na Wagi sposób jest. No cóż, Wodniczek może podołaś, ale w Lwa też wierzę.:)

Nie no aż tak wierzyć w horoskopy itd. to dla mnie przesada eheh

Gość nie Justynaaaaa
To nie wierz. Ale ja nie piszę o tym, że należy sie kierować tym, co Ci w kolorowym pisemku na dany tydzień przepowiedzą. Ja piszę o tym, co widzę - no a można tez zapytać, dlaczego w to nie wierzyć. nie wszystko trzeba zrozumieć, aby było prawdziwe, aby się stało. To dlaczego odnalazłam siebie w Ilonce? No, dlaczego?;)

Gość nie Justynaaaaa
I dlaczego każdy facet, który mnie zainteresuje od tzw. pierwszego wejrzenia to Wodnik? No, dlaczego? NIe wnikać w istotę, wyciągać wnioski!

Gość nie Justynaaaaa
Ale dobranoc, bo spać trzeba iść kiedyś.🖐️

To jedynie kwestia przypadku, i co każdy inny chłopak nie pasujący do Ciebie pod względem horoskopu nie daje się na męża, partnera itd

Gość nie Justynaaaaa
Nie wiem, czy każdy inny się nie nadaje, ale np. Panna się nie nadaje. Znajdź szczęśliwą parę ona-Waga, on-Panna. Nie ma mowy. Koziotożec też się z Wagą dogada, a i inna Waga też. No lae nieważne, na pewno nie tym kierować się trzeba, ale warto też wesprzeć. Pracuj, pracuj, ja oglądam usterkę i idę spać.:P

Gość pixi1980-1980
Chłopie, porozmawiaj z jej byłym, może właśnie z tego powodu się z nią rozstał??? Po drugie, jeżeli porobiła go z Tobą, to skąd wiesz, że tego samego nie robi teraz w stosunku do Twojej osoby??? pozdrawiam Pablo

Gość taka jedna Ilonka
Cóż mogę powiedzieć, też mam 25 lat, też mam na imię Ilona i też czasami zachowuje się podobnie jak Twoja dziewczyna... Chyba Ilony już tak mają ze są lekko niezrównoważone psychicznie :p a poważnie to ona wie że Ty to nie ten jeden jedyny i jest jej wszystko jedno czy jesteś czy, ale na wszelki wypadek woli żebyś byl, żeby miala w razie czego jakieś zabezpieczenie że nie jest sama i kogoś na seks. Wiem doskonale co mówię takze mozesz mi wierzyć.

Gość niespotykana
Zgadzam sie z przedmówczynią. Traktuje Cię tylko jako zabezpieczenie, żeby w razie czego mieć do kogo przyjść, a jak sie zdarzy ktoś inny to Cię rzuci jak starą rzecz. Dodatkowo zgadzam się z pixi'm, skąd wiesz, że Ciebie też nie zdradza???

Gość fz
No niestety znam kogoś kto zachowuje się w podobny sposób. Jeśli chcesz być "wybawcą" to możesz przy niej być, ale spodziewaj się tego, że niebawem przyprawi Ci rogi.

Gość pz
Jeżeli już nie przyprawiła