Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczkaa

w ktorym dniu cyklu NAJPOZNIEJ wyszedl wam test POZYTYWNY?

Polecane posty

Gość pytaczkaa

witam:) chodzi mi o to,ze robilam test w dniu spodziewnej @ i wyszedl negatywnie narazie @ nie ma ale nie wykluczam,ze zaraz sie zjawi chciala bym sie dowiedziec czy wam tez wychodily negatywne mimo ciazy i kiedy nareszcie wyszedl POZYTYWNY?

Ja też wczoraj zrobiłam test, był to dzień w którym powinnam dostać okres i wyszedł negatywny. Zrobiłam go po południu więc może jest jeszcze szansa, bo dziś okresu też nie mam, a miesiączki mam jak w zegarku, no i staraliśmy się z mężem ostro. Tylko piersi mnie nie bolą, nie są twarde, zawsze przed okresem mam tkliwe, a teraz cisza. W ciąży też powinny boleć, może przez te upały mi się okres przesunął :(

Gość pytaczkaa
Belucci ja tam podobnie jak ty piersi bolace przed @ a teraz nic brzuch pobolewa czasem moze ze streu czy cos nam si przesunie ale puki nie ma mam nadzieje dlatego sie pytam czy ktos mial podobnie,ze test negatywny w dniu @ a pozniej jednak pozytywny i w ktorym dniu...

Zobaczymy, życzę powodzenia, może tym razem sie uda. Ale te piersi mnie martwią, bo chyba powinny poboleaż, a ja czasem tylko czuje takie kłucie w brodawkach i nic wiecej, piersi są miekkie, ale może, może...Oby :)

Gość pytaczkaa
zachecam do opowiedzi i podzieleniem sie swoim doswiadczeniem:)

Gość martyna__26
witam,ja zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki rano i wieczorem i za każdym razem 2 kreski z tym, że jedna jaśniejsza..może poczekaj pare dni i zrób ponownie,głównym objawem ciąży który już się pojawił tydzień przed spodziewanym okresem to swędzenie piersi;););)

Swędzenie jak najbardziej, ale myslałam, że to od stanika, same brodawki mnie swędzą :))

Gość pytaczkaa
swedzenie to i ja mam tyle,ze na dole piersi myslalam,ze to od odcierania stanika! hehe Belucci widze,ze mamy to samo:P nie wierze,ze kazdej wyszedl test p[ozytywnie w dniu spodziewanej @ :O

u mnie bylo tak ze pierwszy test zrobilam tydzien od spodziewanej miesiaczki i wyszedl negatywny ale ja i tak wiedzialam co jest grane... nastepny zrobilam 2 tygodnie od spodziewanej miesiaczki i ten juz wyszedl pozytywny... a chce powiedziec ze tydzien po spodziewanej miesiacce robilam 3 testy roznych firm i zaden nie wyszedl a 2tygodnie pozniej robilam znow 3 testy tych samych firm i wtedy wyszly...

Pytaczko na to wygląda że pozostaje nam czekać, niestety i dać sobie na luz, żeby później płaczu nie było :))

Gość kenta
To chyba ja tak mialam... Caly czas myślalam że zaplodnienie bylo 6 stycznia... Test zrobilam jakoś tydzień później, wyszedl pozytywny... Ostatnią miesiączkę mialam w polowie grudnia... Ale teraz okazalo się na USG że ciąża jest większa, że musialam zajśc w ciąże już w grudniu i to zaraz po okresie, a robilam jeszcze jeden test w styczniu, tak okolo 5 stycznia i wyszedl negatywny... więc już praktycznie miesiąc po pierwszym dniu miesiączki wyszedl mi dopiero pozytywny... A kilka dni wcześniej negatyw...

Gość pytaczkaa
Belucci na to widzisz jedna czekala 2 tyg od spodziewanej @ druga prawie m-c jakie stam szanse sa ale ja tez sie nie nastawiam bo bede zawiedziona z tym,ze boli mnie podbrzusze was tez bolalo jak by @ miala araz przyjsc a jednak nic z tego?

Gość kenta
Mnie tam nic nie bolalo... W wczesnej fazie ciązy odczuwalam tylko ogólne zmęczenie i poddenerwowanie, no i ból piersi... A mdlości uważane za typowy objaw ciąży mialam może 2 tygodnie, z czego wymiotowalam chyba 4 razy...

Gość pytaczkaa