Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma32100

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość nieznajoma32100

powinnam iść do ginekologa?

Gość kenta
Hmm... Co pytanie...

Gość nieznajoma32100
Nie wiem co mam robić miesiąc temu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, On twierdzi że nie skończył we mnie ale ja się strasznie boje zrobiłam test ciążowy dwa razy jeden 7 dni po stosunku(po tym bez zabezpieczenia) wyszedł negatywnie. Teraz powinnam dostać miesiączke 5 czerwca, nie dostałam jej, wczoraj zrobiłam test wyszedł negatywnie. Nie mam żadnych objawów ciąży... Jednak bardzo się boje... Ta miesiączka którą powinnam teraz dostać jest to pierwsza tzn własnie w maju kochałam się z chłopakiem pierwszy raz czy właśnie to że jest to pierwsza moja miesiączka po tym wszystkim może spowodowac jej opóźnienie? prosze o odp z góry dziękuje :)

Gość nieznajoma32100
kochaliśmy się miesiąc temu bez zabezpieczenia tylko raz... potem już zawsze z gumką

Gość nieznajoma32100
ale czy właśnie to że jest to moja pierwsza miesiączka po tym wszystkim mogło to spowodować jej opoźnienie?

Gość nieznajoma32100
ale podobno test może wyjść negatywnie a potem może okazać się że jestem w ciązy... prosze o pomoc co mam zrobić?

Gość kenta
sorry za stwierdzenie ale pierdolisz jak potluczona... po miesiącu od stosunku żaden test się nie pomyli tak naprawdę więc skończ z gadkami że możesz być w ciązy... A co do spóźniającej się miesiączki to jesli spóźnia Ci się juz z miesiąc to wypada iśc do lekarza, ale jeśli jest to kilka dni to daruj sobie, wystarczy stres i juz sie przesunie, pogody sa jakie są a to też wplywa na miesiączkę... Ogarnij się dziewczyno!!!

Gość kenta
Co Ty masz 15 lat i kręcone wlosy?!!!

Gość nieznajoma32100
znam przypadki kiedy test wyszedł negatywnie a okazało się że jest w ciązy więc wybacz... pozatym ja tylko prosiłam o pomoc a nie o to żeby mi ktoś ubliżał nie jestem doswiadczona w tych sprawach... poprostu się boje bo okres się spoźnie 5 dni

jesli zrobisz badanie beta hcg- test ciazowy z krwi. to bedziesz miala 100% skutecznosci. zrobisz go w prawie kazdym labolatorium. koszt okolo 25 zl i nie musisz byc naczczo.

Gość nieznajoma32100
dziękuje :)

Gość kitra
To jak nie jesteś doświadczona to się nie bierz zabezpiecz i nie będziesz miala problemów... a takie pomylki testowe po takim czasie to przypadek jeden na milion... Ona Ci nie ubliża, próbuje tylko zrouzmieć jak można pytać o takie oczywiste soprawy... Zrób jeszcze 10 testów i później tez zapytaj... Takie przypadki tez tu byly...

Gość kitra
Ale jak widać o teście beta nie wiedzialaś więc te 15 lat i kręcone wlosy chyba jak najbardziej na miejscu... Ty weź się dziewczynko do nauki, może najpierw bilogii...

Gość baby tu siedzą
nie karmić TROLLA to clarka wróciła!!!