Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuupppppppppp

Do kobiet po cc - pytanie o brzuch

Polecane posty

Gość uuuuuuuupppppppppp

Hej dziewczyny! mam pytanie - czy to prawda ze po cc brzuch juz nigdy nie bedzie płaski - bo robi sie taki wałeczek skóry nad szwem i on nigdy nie zejdzie? dlatego prosze o powazne odpowiedzi - jak wygladają wasze brzuchy po cesarskim cięciu. dziękuję z góry za powazne odpowiedzi, pozdrawiam serdecznie!

Gość kolllakao
no ja go niestety mam:o ubolewam nad tym,ale jest

ja jestem juz 11 miesiecy po porodzie mam nadal widoczna szrame ,moze minimalnie zbladla ,to oczym mowisz o tym waleczku ,mialam go przez 6 miesiecy teraz mam totalnie plaski:) brzuch mam na prawde na medal 64cm w tali

Gość pocieszycielka1
Moj brzuch wyglada okropnie,jestem zalamana,zadne cwiczenia niepomogly,jestem dwa lata po porodzie.Najpierw blizna goila sie 6 miesiecy,a potem jeszcze zostal wielki fald ,niewiem co mam z tym zrobic

szrame mam jeszcze troche widoczną ale brzuszek płasciutki :) jestem 10 miesiecy po cc

ja sie boje natomiast ze lbizna mi nie zblaknie na tyle ze nie bedzie sie rzucac w oczy aa wasze lbizny jak wygladaja?/? sa jeszcze czerwone?

Gość nieprawda to jest
jak widac... brak jakichkolwiek zaleznosci jezeli chodzi o forme porodu ;)

Gość poczta nie działa
ja też mam taki wałeczek (2,5 roku po cc),ale ja chce przytyc,więc jak tam przytyję to tragedii nie będzie. Ale teraz mnie to krępuje trochę. A blizne mam jakieś 4-5cm nad łechtaczką,we włosach i jak sobie ogolę pipe to ja widac niestety,bo tam włosy nie rosną i jest biała.Ale mam wymówkę,zeby nie golić na łyso bo nie lubię :P

Gość uuuuuuuupppppppppp
z tego co widzę to większosć jednak ma ten wałeczek:O od czego to zalezy? moze od tego ze kobieta w dniu porodu cc miała sporą nadwagę? poradźcie...

Gość poczta nie działa
kurna, ja wazyłam 68 kilo z blizniakami! :)

Gość do mamy bliźniaków
a ile masz wzrostu?

Gość podnoszee

Gość ile masz wzrostu myszka
?

ja jestem 4 tygodnie po cc, nie jest zle, brzuszek jeszcze troche jest ale nie taki duzy, mysle, ze zejdzie. Kup sobie majtki sciagajace, mi pomogly b.duzo. A jak bedziesz cwiczyc gdy dojdziesz do siebie to bedzie jak przed ciaza

Gość miałam cc
blizna mała jakies 5-6 cm, zbladła i nie jest w ogóle widoczna , brzuszek plaski doszłam do siebie szybciej niz dziewczyny po naturalnym , a też każdy mi mowił że będzie kiepsko :)

Gość kggso
sama bliza jest ok, prawie jej nie widać ale ten fałd niestety jest i to coraz większy, to chyba zbliznowacenie. Poczatkowo byłam b. zadowolona bo brzuch płaściusieńki, ale po jakimś roku pojawił sie ten fałd i rośnie (5 lat po cesarce) Ogólnie nie jest źle

Gość poczta nie działa
mam 170cm wzrostu,ale przed ciążą miałam niedowagę, ok 52kilo wazyłam.......

Gość Gosc

Czy te którym lepiej się brzuch wchłonąl i blizna nie zrobiła wałka mobolizowaly blizne? Daje to coś?