Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla złośników

Leży ci coś na sercu? wejdź!

Polecane posty

Gość Dla złośników

Zauważyłam, że na kafe mnóstwo ludzi podczepiaja się pod różne tematy i tam wylewa swoje żale, zaśmiecając w ten sposób topiki. Zamiast denerwować ciężarne tu wylewajcie swoje żale, a będzie dużo przyjemniej.

Mnie lezy cos na sercu!moj maz wczoraj wrocil do pracy po miesiecznej przerwie i jestem zla bo bylo tak fajnie!:-o

Gość aurelia miodownica
a mie lezy an sercu to, ze musze rozstac sie z moim loverboyem

Gość kenta
a ja mam już dość spuchniętych nóg!!! :(

Gość kenta
zgaga minęla jakoś dziwnie to teraz nogi... Masakra... ciąża mi ciązy :(

Ami leży na sercu że mąż w pracy ja mam urlop i chce z nim iść na plaże a nie moge bo on pracuje.

a mnie sie kreci w glowie i jak bym zemdlala to zadzwoncie z łąski swojej na pogotowie... :-o kurfaaaa a z pozytywnych rzeczy to wląsnie kurier mi przywiózl fotelik dla Kornelka i jest sliczny :D

A mnie denerwują osoby które wchodzą na topiki z mysla aby tylko kogoś skrytykować A tak ogolem chciałabym być już po i pragnę żeby mój P znów miał urlop:)

Gość colombinka
mamani - jaki fotelik kupilas, bo ja tez sie przymierzam?

Oj, mnie wkurza, jak o kobiecie w kwiecie wieku (35-40 lat) mówią tutaj \"stara baba\", \"babcia\" i inne takie. 😠

Gość moje zale
a mnie wkurza popadanie ze skrajności w skrajność. Jak jakaś mama napisze, że karmi publicznie, że zajmuje się swoim dzieckiem "książkowo" itd. to nazywają ja matką polką, która się obnosi ze swoim macierzyństwem, a kiedy mama napisze, że dała dziecku klapsa lub na nie krzyknęła zaraz odzywają się głosy, że to matka sadystka. Paranoja.

Gość Kiedyś kiedyś
Śliczny fotelik :)

Gość Dla złośników
mnie wszystko wkurza ... coś wam powiem w tajemnicy stzrelam do psów w nocy bo za głośno szczekaja i słucham arki satana wieczorami

ano wląsnie fajny i lekki chyba lzejszy niz ten dumbo z baby dreams... ale ma taki minus ze budka sie przypina na zatrzaski i nie mozna jej zlozyc tylko odpiąc... no ale mowi sie trudno. bedziemy odpinać.. :D za to tapicerka sie latwo sciaga do prania :D:D:D

czasem tez mam ochote postrzelac do psa... wczoraj skoczyl na malą zerwal jej kapelusik z glowy i go zakopal za domem :(:(:(:( wredny zwierzak. wiem ze chce sie bawic i czuje sie odepchniety ale mialam mu ochote dupe skopać!!!!!!

Gość Kiedyś kiedyś
to ja się cieszyć, że Ty być zadowolona z zakupu :)

Dla złośników moim zdaniem zalozyc topik bardzo ale to bardzo tu potrzebny ,ale prawda jest jednak taka ze osoby które naprawde kochają dokuczać ,ublizać to i tak tu nie wejdą ponieważ uwazaja się za ludzi nie omylnych a złośliwość do której nigdy się nie przyznają sprawia im satysfakcje

A ja dzis miałam wizyte u dentysty,ale lekarz stwierdził.ze zab sie nie zatruł i odprawił mnie z kwitkiem :O Nie ma nic przyjemniejszego niż chodzić 5 razy w miesiacu do dentysty!

a ja jestem złośliwa, przyznaję się do tego i w dodatku sprawia mi satysfakcję jak dokopię jakiemus idiocie, bo najbardziej nie lubię ludzi głupich i ograniczonych :)

no to jeszcze raz ja! Czekam na paczke i moge czekac do usranowa bo poczta strajkuje... :(:( I komu robią na zlosc? wieszke firmy wszystko wozą kurierami. cierpia na tym zwykli ludzie i guzik ten ich strajk da, procz tego ze bedą musieli wyplacoic odszkodawania za opoxnienia i zagubione przesylki... :-/

MaMani, jeszcze nie słyszałam, żeby Poczta Polska kmukolwiek wypłaciła odszkodowanie :/

Gość Kiedyś kiedyś
u mnie przestali strajkować a listonosze chodzą obładowani i klną, że muszą roznosić listy z całego tygodnia. Sami sobie życie utrudniają.

a mnie wkurzyl wczoraj maz i spalismy na miski, jeszcze na dodatek zrobil focha rano i odmowil zjedzenia sniadania :(

Gość ksjsjs
nienawidze tesciowej

A mnie wkurza szaleńczy bieg za ocenami bo juz koniec roku prawie. i ze to ostatni tydzien na wyciaganie ocen Aaa i jeszcze wkurza mnie pewien nauczyciel który prowadziła bardzo ciekawy dialog z uczniem dzisiaj Uczeń:prosze pani a ja mam pałe.? Nauczyciel: Pałke to ty masz juz od 16 lat uczeń nie zrozumiał jej poczucia humoru. -.-\" xD

z powodu jednego ucznia tez jestem wkurzona a raczej bylam wczoraj. Pojechalam do szkoly, zeby wystawic oceny, dwie paly na koniec byly nieuniknione i jeden z tych uczniow chcial poprawic a dodam, ze jedynek mial 8, plus trzy zera, bo czegos tam nie pisal, za pierwszy semestr jedeynke, ktorej nie poprawil, owszem podszedl do poprawki, ale nie zdobyl nawet 5% z testu ale jeszzce smial sie klocic, ze poprawil :( potem jak to nie podzialalo na mnie to chcial mnie wziac na litosc mowiac, ze musze mu dac 2 na koniec, bo bedzie mial pale z polskiego i matematyki a tego na pewno nie poprawi wiec ja MUSZE mu dac 2, bo on i tak nie bedzie zdawal niemieckiego na maturze :( odeslalam go z kwitkiem ale jesgo bezczelnosc mnie wkurzyla :(

Gość gilu gilu
a mi lezy,ze nie wiem czy dostane kase, jestem w ciazy a jej nie czuje, jest za goraco a maz na drugiej zmianie :(

a mnie sasiadka wkurwia bo sobie wymyslila ze jej maz przyjdzie pokropic z naszej strony siatki roslinki... jasne ja mam psa, male dziecko ktore listki sobie zrywa a on mi kur... bedzie na moim podwórku kropil... juz sobie nawet obmyslilam co jej powiem ale niestety dostaląm zakaz wychodzenia i F pojdzie sie kłocic... a juz tak sie cieszylam ze to wszystko z siebie wyrzuce :D:D:D