Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem sam

wazne pytanie

Polecane posty

Gość nie wiem sam

Mam pytanie. 2 miesiace temu uprawialem petting z moja dziewczyna. Balem sie ze moglo do czegos dojsc. Spoznial sie wiec zrobila test(jeden z tych lepszych wyszedl - ) i tego samego dnia objawil sie bardzo silny okres. Wiec sie nie martwilem. Pod koniec maja tez sie zaczal spozniac i to jeszcze dluzej. Brala tabletki ktore mialy pomoc w tymzeby sie pokazal i robila wszystko zeby byl. No i sie pojawil w koncu silniejszy i obfitszy od poprzedniego. wiem ze w trakcie ciazy sa mjozliwe plamienia dosc czesto zwane "okresem". Ale czy istnieje mozliwosc ze sa one mocniejsze od zwyklego okresu? Czy okres wi9ec jest gwarantem nie bycia w ciazy?

Gość sasanka 1987
najprawdopodobniej dziewczyna nie jest w ciąży. test wyszedł negatywnie i ma okres więc skąd przypuszczenia o ciąży? ale najlepiej zrobić kolejny test, albo badania krwi, bo to chyba za wczesnie by lekarz mógl cos powiedzieć. ale powtarzam...dla upewnienia.

po pierwsze od pettingu nie zachodzi sie w ciaze. po drugie tzw \"okres\" w ciazy to tylko male plamienie, bo jak dziecko ma przertwac jak zaleje go mocna krew?! po trzecie mialaby tez inne objawy a po czwarte wynik wyszedl neg. nie jest w ciazy.

Gość nie wiem sam
Objawow nie ma. Jedyne co mnie niepokoi to jest to ze od pepka pojawila sie linia w dol o ktorej sie dosc duzo naczytalem. Jedno przeczy drugiemu. JUtro ma isc do lekarza...

Gość Nie wiem sam
Dziekuje za pocieszne odpowidzi.

Gość Nie wiem sam
Liczylem jednak na cos wiecej...z waszej strony