Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta lala.

czy jestem pusta?

Polecane posty

o cholerka, u zmanierowanej nie miałbym szans... :P "przystojny, super fura, dobra praca, wykrztałcony ale" super fura - tzn jaka? :P

Gość karolina z koziej wulki
ZMANIEROWANA-czyli lecisz na kase,nic wiecej. Prestizowy zawod..A co po takim mezu jak poza tym prestizowym zawodem i praca bedzie zwyklym gnojkiem? A to bardzo czesto idzie w parze.:classic_cool:

Gość pusta lala.
ten sklep to ksiegarnia :). fakt, chyba musze przestac sobie wmiawiac, ze jestem nie wiem jaka intelektualistka. nie wiem czemu tak malo ludzi laczy zainteresowanie swiatem z umiejetnoscia poradzenia sobie w zyciu, eh.

karolina - sztuka w tym by miec wszystko w jednym... to tak jak z dylematem - piekna czy inteligentna... po co mam wybierac, skoro moge miec spełniającą oba wymagania

mysl o przyszlosci, opierajacej sie na barkach partnera nie jest przejawem bezmyslnosci. To raczej zwierzecy pęd, zakodowany w genach wiekszosci osobnikow i nieobejmujacy dzialaniem świadomych czesci mózgu... PN :D

Gość zmanierowana krytykantka
A co po takim mezu jak poza tym prestizowym zawodem i praca bedzie zwyklym gnojkiem? ale teraz omawiamy kryterium, ktorym jest praca. nie charakter czy moralnosc. otoz to kryterium spelniaja u mnie faceci, ktorzy wykonuja prestizowe zajecia. poniewaz ja nikogo innego jako PARTNERA bym nie szanowala. duze zarobki mi nie imponuja. oczywiscie, ze pieniadze nie sa bez znaczenia (ogolnie) ale nie sa dla mnie czynnikiem doboru partnera.

podobno przeciwieństwa sie przyciągają i czasem się uzupełniają jak liczysz na odpowież że ktoś ci tu udzieli rady to niestety :D:D:D pomyłka,,tu każdy piszę na swój temat...hahhahha

ja wiem o czym temat.Chcialam Ci tylko uzmyslowic ze co ci po takim zawodzie faceta przyjdzie jak bedzie on gnojem-to lepiej moze popatrzec na to co ma w garze i jakim jest czlowiekiem niz na to gdzie pracuje.

Gość olga ...
Gadacie głupoty ... Ważne jest, jak facet ma zamiar się rozwijać ... i nie tylko intelektualnie, ale i materialnie ... Jeśli się myśli o gorącym romansie, to jak najbardziej się nadaje... Ale jak się w takim upatruje przyszłej głowy rodziny .. to nie bardzo, no chyba, ze ma chociaż zaplecze w postaci jakiegoś domu, to wtedy od 1 -szego do 1 - ego jakoś to będzie .... Ludzie tak głupio widzą miłość ... A te wzniosłe uczucia rozbijają się po zetknięciu z rzeczywistością ... :O A tylko dzieci potem muszą zrozumieć, że nie mogą tyle, co inni ich rówieśniki ... I pewnie też z tego względu skończą w sklepie ... :O

Ci tylko uzmyslowic ze co ci po takim zawodzie faceta przyjdzie jak bedzie on gnojem-to lepiej moze popatrzec na to co ma w garze i jakim jest czlowiekiem niz na to gdzie pracuje. karolino. doprawdy myslisz, ze posiadam tylko jedno jedyne kryterium wyboru partnera?

na to wyszlo..

nie wyszlo. ty to tak zrozumialas. chcesz choc polowy tych kryteriow? wez urlop tygodniowy.

a juz miałem Cie zmanierowana zacząć podrywać ;) a tak w ogole - jasne okreslenie potrzeb i oczekiwan i samoświadomość... to podstawa udanego związku.. a standardowa sytuacja - doktorantka z wydzialu socjologii poznaje cudownego i boskiego wykończeniowca wnętrz... niecłay rok mija i juz mamy ślub... facet na spotkaniach z jej znajomymi, chcąc imponować swojej kobiecie, błaźni sie, za kazdym razem coraz bardziej... u niej powoduje to frustracje u niego agresje... ale przeciez przed slubem mowili, ze jesli sie kochaja, to roznica wyksztalcenia/intelektu nie ma znaczenia :)

:D kobiety ktore mowia głośno o pieniądzach nazywane są materialistkami a o męzczyznach mówi się że są zaradni nic tego nie zmieni i ja mam to w sosie , ja dbam najpierw o byt materialny a potem o duchowy, bo jak bedę glodna i bosa to co mi po poematach i sztukach:P:P:P

umiejetność pogodzenia dylematu "być czy mieć" jest sztuką samą w sobie :) a kobiety po prostu częstokroc same nie wiedzą czego chcą tułając sie od namietnych niedorajdów do zaradnych i bogatych nudziarzy

Gość veybtor
"kobiety ktore mowia głośno o pieniądzach nazywane są materialistkami a o męzczyznach mówi się że są zaradni" bo te kobiety zazwyczaj mówią o pieniądzach facetow, a faceci o swoich i tym się właśnie różnią :P

Testów na IQ Dody nie widzialem, lecz jelsi ma faktycznie taki wspolczynnik (kurwa wyższy od mojego :P ) to zapewniam Cie, ze zrobiłaby te siare (????) tylko wtedy, gdy mialaby pewnosc, ze dziennikarze to nagłośnią...

jedni nadaja sie tylko do łózka a inni na długie romantyczne spacery, jeszcze z innym możnaby założyc rodzine i umrzeć z monotoni,chyba że harem;):D:D

a juz miałem Cie zmanierowana zacząć podrywać nie sadzilam ze moge wzbudzic taka mysl u kogos kto mnie nawet nie widzial ;) poznaje cudownego i boskiego wykończeniowca wnętrz... no no. tylko czym moze wykonczeniowiec wnetrz zafascynowac? widzisz komiczne. ja nawet znam odpowiedz. KONTRAKT. doktorantka socjologii nigdy nie sadzila ze spodoba sie facetowi, ktory wyglada jak ow wykonczeniowiec. wiec idzie w to jak w dym. ale smiem twierdzic, ze jesli do slubu brak naukowosci jego wypowiedzi nie jest dla niej przeszkoda i facet jest w stanie ja mamic to nie jest ona w tym miejscu wszechswiata, w ktorym powinna byc.

Gość olga ...
A można to połączyć .. Bo są inteligentni, oczytani ... i potrafią zarabiać ... Ja znam takich ... A taki nieudacznik, to nie tylko marne grosze przyniesie, ale też w innych sytuacjach zawiedzie ... Bo jeśli nie potrafi teraz znaleźć sobie rozwojowej pracy ... to przecież podobnie będzie z innymi sprawami ... Komiczne - ma rację ... to i tak wychodzi w życiu i tak ... i musi się skończyć nieciekawie ... Ludzie zaślepieni namiętnością, zauroczeniem obnoszą się, że nie kasa, żadne różnice ich nie zniechęcą .. bo są inni (lepsi) a życie i tak to zweryfikuje ..

mężczyżni nie mówią o pieniądzach kobiet zwłaszcza wtedy gdy one wiecej zarabiaja lub wtydzą sie kolegów i rodziny że sami nie potrafia utrzymać rodziny:P:P:P

Gość pusta lala.
podjelam decyzje. nie spotkam sie juz z tym facetem. sklep sklepem, ale mieszkanie z rodzicami to tez fajna historia. "musze juz isc, mama wola na obiad" nieeee

wykolejony to ciekawe:D wiec twierdzisz ze kobiety o tym nie rozmawiają , a skąd rty to wiesz czy czasem jesteś kobietą :P:P:P