Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusta lala.

czy jestem pusta?

Polecane posty

Gość zmanierowana krytykantka
wiec lepiej wyjśc za mąż z miłości ? a może lepiej spojrzeć na to trzeżwym okiem, czy pasujemy do siebie przeciez to to samo. milosc nie jest metafizycznym uczuciem . zakochanie to zafascynowanie drugim czlowiekiem i tym, co moze on zmienic w naszym zyciu i postrzeganiu samych siebie. problem w tym, ze nie kazdy zna kryteria swoich wyborow i swojepotrzeby.

Gość olga ...
No właśnie, to też typowe ... z tym obiadem ... Jakby kolejny objaw ... Teraz ustosunkuje się do tematu ... Ludzie są żałośni ... Pusta? oczywiście, że nie ... Bo myśli o swoich przyszłych dzieciach, o swoim związku? o swoim domu, przyszłości? Bo powinna myśleć o najbliższym numerku i tylko o sobie ... aby zaspokoić swoje ego? I jeszcze tłumaczyć sobie, że dla niej nic nie ma znaczenia, bo się kochają? Toż to takie proste myślenie ... To jest oznaka pustości ... Myślenie na krótką metę ... a nie odwrotnie ...

moim zdaniem cos nie gra w mozgu osoby, ktora ma taki dylemat. bo na zdrowy rozum taka fascynacja nie powinna sie w ogole zdarzyc.

bo swiadczy o tym, ze samego siebie oklamuje sie co do wlasnych potrzeb.

mnie fascnuja faceci ktorych nie widze w stałym zwiazku ze mną , wiec nie mysle o nich jak o przyszłych mężach, ale jak o romantycznej przygodzie :D:D:D

Gość olga ...
Właśnie ludzie źle widzą miłość ... żle odczytują ... choć badania tego nie wykazały - dziwne ... Ale np. powiedzmy o największych historiach miłosnych w literaturze .. od razu poleci: Romeo i Julia ... Jak to? to jest miłość? to ból miłości... Zresztą największe miłości, to te niedokończone, niespełnione... No właśnie miłość, czy rozum ...? To i to! Tylko, że ludzie muszą pocierpieć, aby uważać, ze kochają ... Bez bólu, uważają że to nie miłość, tylko przyzwyczajenie, lub coś innego ...

o matko. wy rozpatrujecie to pod innym katem. pusta - to osoba ktora ma plytkie kryteria. czesto jest to zwiazane z niskimi potrzebami i niskim iq. ktos komu wydaje sie ze bezpieczenswto ogranicza sie do np materialnego.

Ja uwazam, że pod tym wzgledem mysli racjonalnie. dziewczyna chce chłopaka z pieniedzymi ale tez na stanowisku i z pewnym dorobkiem

przeciez ja o niej nic nie napisalam ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tu nie mozna zdania napisac, zeby nie zostalo ono kompletnie opacznie odebrane

Gość olga ...
bezpieczeństwo, to nie tylko materialna strona ... Ale bardzo ważna w dzisiejszym świecie ... można zaprzeczać do woli, ale to nic nie zmieni ... powiem więcej, sfera materialna bardzo promieniuje na inne sfery ... co widać w życiu .... Intelektualnie za bardzo się nie rozwiniesz bez kasy ... nie zadbasz o urodę ... A kiedy to wszystko leży odłogiem, to i spojrzenie jednego na drugie może ulec z czasem zmianie ... Brak kasy największą miłość może zabić ... I to z różnych stron może zaatakować ...

gdzie?

"nie sadzilam ze moge wzbudzic taka mysl u kogos kto mnie nawet nie widzial" czlowiek uczy sie całe życie :) ale wiesz przeciez, ze wygląd nie ma znaczenia :P:P:P a serio - po prostu założyłem, żeś atrakcyjna i tyle :) "zmanierowana.. tak szybko oceniasz ludzi , dziewczyn napisała tylko kilka słow a ty odrazu ją oceniłaś" a jesli nawet to co? jesli ktos nie potrafi zniesc oceny na podstawie swych czesto nieprzemyslanych słów, to niech nie wchodzi na internet, lub waży każde swe słowo...

"bezpieczeństwo, to nie tylko materialna strona ... Ale bardzo ważna w dzisiejszym świecie ... można zaprzeczać do woli, ale to nic nie zmieni ... powiem więcej, sfera materialna bardzo promieniuje na inne sfery ... co widać w życiu .... Intelektualnie za bardzo się nie rozwiniesz bez kasy ... nie zadbasz o urodę ... A kiedy to wszystko leży odłogiem, to i spojrzenie jednego na drugie może ulec z czasem zmianie ... Brak kasy największą miłość może zabić ... I to z różnych stron może zaatakować ..." ale z Ciebie materialistka :P:P

a serio - po prostu założyłem, żeś atrakcyjna i tyle komiczne. zalozyles dobrze. ale w tym przypadku praktyka ma przewage nad teoria.i to znaczna :)

"doktorantka socjologii nigdy nie sadzila ze spodoba sie facetowi, ktory wyglada jak ow wykonczeniowiec. wiec idzie w to jak w dym. ale smiem twierdzic, ze jesli do slubu brak naukowosci jego wypowiedzi nie jest dla niej przeszkoda i facet jest w stanie ja mamic to nie jest ona w tym miejscu wszechswiata, w ktorym powinna byc." tu wlasnie problem polegał na odróznieniu namietnosci od dopasowania sie... doktorantka wczesniej spotykala sie z kilkoma nudnymi naukowcami, bez odrobiny ikry, ktorzy dawali jej dziki i namiętny 2 minutowy sex raz w tygodniu po wczesniejszym dokladnym ustaleniu o ktorej godzinie sie odbędzie :P Pan wykonczeniowiec powodowal, ze urocza doktorantka co wieczór nie miała siły wstac z łózka po orgazmach, ktore jej dawał... na dodatek był przypakowanym wysokim blondynem o skandynawskiej urodzie (pisze dokladnie bo to przyklad z życia) cóż - miłość jak z romasidła :P:P

niebo-pieklo po prostu jednak pisze sie oddzielnie :p wiem. mnie nie da sie lubic :p

Gość olga ...
Nie sądzę .. Komiczne ... tylko trzeźwo patrzę na świat ... Akurat my oboje niewiele mieliśmy ... Ale on dobrze rokował .... Myślał o swojej karierze ... podobnie ja ... teraz jest w miarę ok ... choć jesteśmy młodzi i wszystko przed nami ... Ale dlatego, że jest przyszłościowo możemy marzyć ... Mamy wspólne cele, podobnie widzimy świat, tyle samo wymagamy i wobec siebie i wobec życia ... Bez pszyszłości ... uschnęłabym ... nie mogłabym tylko wegetować ... jestem wielką romantyczką ... Moje życie musi mieć sens ... My poruszamy się systematycznie naprzód ...

ktorzy dawali jej dziki i namiętny 2 minutowy sex raz w tygodniu po wczesniejszym dokladnym ustaleniu o ktorej godzinie sie odbędzie fajny pomysl :p

zmanierowana - fakt - pojęcie atrakcyjnosci niejedno ma imie :) ale pociesz mnie mówiąc, ze nie jestes długowłosą brunetką, o śniadej karnacji i niebieskich oczach :P