Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male male

Nie ufam stworzeniom, które ....

Polecane posty

Nie podobacie się. To popęd, nic więcej. Gdyby nie ta dziura przy odbycie nikt by za wami się nie obejrzał. Ta szpara to chemiczno-biologiczna konstrukcja, która nie jest wynikiem ani waszych dokonań ani waszych zdolności. Nie wierzysz? Zaszyj sobie wargi sromowe i obetnij jedna cyckę - a faceci będa patrzeć na cienie jak na powietrze.

Gość prawda to jest taka
że gdyby nas nie bło to nadal tkwilibyscie w epoce kamienia, bo nic tak nie zmusza facetów do wysiłku jak kolejna dupa do zaliczenia

Gość prawda to jest taka
a czyzby wasz fiut był wynikiem waszych starań- i to zapewne ogromnego wysiłku intelektualnego?

Gość niewarta splunięcia
kobiety to podgatunek. nie dorastają mężczyznom do pięt. niestety nie każda zna swoje miejsce - przy nodze Pana pozdrawiam🖐️

Gość zołza89
Dobrze że mój facet nie ma tak płytkiego myślenia. Panowie, zostaliście skrzywdzeni przez los czy przez kobietę że tak się o nas wypowiadacie? Siedzę przy piwie na lapie, myślałam że coś ciekawego poczytam a tu się wypowiadają same spedalone dropsy:))) ale mam z was zwałe... buahahah:D Skoro kobiety tak śmierdzą i mają brzydkie cipki, to czemu pierwszy gest faceta to-to żeby włożyć gębę pomiędzy kobiece uda? Tak robią właśnie faceci... Może z waszą 100% męskością jest coś nie tak? Zastanówcie się... Bo ja w tym momencie co do waszej orientacji mam malutkie wątpliwości:) ahahaha:))))

Gość zakładdd
ze wypowiadajcy sie tu faceci to ofiery losu, nic w zyciu nie osiagnali akobiety z ktorymi mieli do czynienie zrobily z nich idiotow, i teraz sie mszcza. jestescie pozerami na ktorych nie warto nawet splunac. pewnie moznaby bylo zastapic lewatywe waszymi zdjeciami i zadna kobieta nawet na was nie spoglada bezmozgie szamba. pewnie sperma z ktorej powstaliscie byla zgnila kałożercy

Gość XX XY Tajemniczość
No cóż widzę że wasze wypowiedzi sa bardzo paradoksalne i niedorzeczne... no cóż jesteście tylko nędznym śmierdzącym śmiertelnym nic nie znaczącym gatunkiem... Jesteścia stertą niepotrzebnych reakcji chemicznych i zjawisk fizycznych..wasze istnienie jest niczym... Nie macie duszy, stworcy ani zadnych sil czy zdolności w jakikolwiek znaczący sposób na otaczający wasz świat... Nie macie nawet celu... ZA TO JA MAM JEDEN TAKI CEL... niezależnie kim lub czym jestem... ZNISZCZE WAS KIEDYŚ... a jeśli mi się nie uda to sami się zniszczycie..tak czy siak zmierzacie do unicestwienia...

Gość XX XY Tajemniczość
Naprawde niektorym ludziom to już się okleja..wpadaja w kompleksy jadąc sobie na ręcznym i wypisują jakies pierdolnięte wypowiedzi na forach... Kurwa że też jakaś pizda was musiala urodzić..może wy z Rozjebanego ujścia układu pokarmowego wyszliście..hm..?? A może przyda się wam wyprać mózgi zamienić w roślinki..przeciez to i tak nie zrobi różnicy... jesteście szczebel nizej niż rosliny.. wiec moze po prostu powinno sie utylizowac...

Gość GMa
Cipuszka to najpiękniej pachnąca rzecz na świecie! Mogę ją całować nawet okrwawioną i nieumytą. Cipunia jest jak Bóg, trzeba mieć do niej szacunek wielki i bogobojność.