Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca nie wiedząca

Zancie kogoś po trepanacji czaszki?

Polecane posty

pytam bo nie wiem czy to normalne, ze po operacji mam warkocz nad oczami :classic_cool:

Gość tak znam Jarka 84

pytam, bo dziś idę do koleżanki do szpitala, ona jest po operacji płata czołowego. wiem że bardzo sie zmieniła psychicznie. i nie wiem jak zareaguje najej widok. nie wiem czy nie będzie jej przykro jak zobaczy ze płaczę, boje sie tej wizyty

Gość kociczkaaa
ja znam.. po trepanacji zawsze po obywdu stronach głowy zostają dziury.. to jest widoczne i okropnie wygląda ale znika z czasem :(

Gość tez kobieta
Nie przejmuj sie.Jezeli sie poplaczesz to po prostu powiedz,ze jest ci przykro i dlatego sie rozklejasz,badz szczera i tyle;)

ja wiem jak się wygfląda bo kiedyś widziałam osobę po trepanacji. boje sie swojej reakcji jak ją zobaczę. nie chce zrobić jej przyklrości łzami. lepiej udawać że wszystko jest ok i nie wspominać o tym?

Gość kociczkaaa
sama niewiem.. :(

Gość tez kobieta
Jak sama zacznie mówic to ok,ty raczej nie pytaj.

kurcze boje sie, na samą myśl robi mi sie przykro ona ma dopiero 23 lata i juz 3 lata po operacji- ciągłe komplikacje, teraz też jest w szpitalu

jak chcesz beczeć to becz w domu albo jak wyjdziesz od kumpeli a nie przy niej!! sama piszesz, ze jej ciężko a ty chcesz ją jeszcze załamywać swoimi łzami masz ją wspierać! to wcale nie jest przyjemne jak ktos przy tobie beczy z twojego powodu

A ja myślę, że to całkiem naturalne, że możesz sie rozpłakać. Powiedz wówczas, że bardzo jej współczujesz i łzy cisną Ci sie do oczu na samą myśl o tym, co przeżyła. Udawanie, że niczego nie zauważasz jest bez sensu.

Gość tez kobieta
do kolejna prowokacja nie zawsze latwo sie opanowac.chorzy doskonale czują nastroj znajomych .Lepei przyznac sie w razie czego niz sztucznie dowcipkowac i opowiadac nerwowo bzdury!

pytałąm czy ktoś zna kogoś takiego to po pierwsze, po drugie nie jestem z kamienia, po trzecie nie wiem po co tan beznadziejny atak

Gość tez kobieta
do pytajaca znalam kogos takiego i wiem,ze wolal naturalne zachowanie,nawet ewentualne placze niz udawanie,ze nic sie nie stalo.Doskonale zdawal sobie sprawe z sytuacji i wkurzalo go mowienie znajomych,ze wszystko bedzie dobrze itp.

dobra, ja juz wychodzę. postaram sie nie płakać, ale zobaczymy. będzie tam jej mama więc będzie troche łatwiej

Gość majer
ja jestem 17 lat po trepanacjach 2 i u mnie raczej wszystko jest o.k tylko nie mogę trunków

Gość gość
mój kolega mial krwiaka, jak dostał butelką i mial trepanacje. Od tego momentu jest sparaliżowany w połowie. Chodzi, ale o kuli, jedną nogę jakoś tam podnosi, a ręka jest bezwładna