Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenka13

Co zrobic by nogi byly jakie jak dawniej??

Polecane posty

mam taki problem :( wczesniej (ponad 2 lata temu) depilowalam nogi depilatorem przez jakis czas moze 3 miesiace, moze 4 no i powrastaly mi sie wloski :( moje nogi sa tragiczne. mam przebarwienia , plamki. Stosowalam rozne mascie i troszke pomoglo takie brzydkie krosty mi poschodzily ale zostaly te plamy :( probowalam juz kremow do blizn itp i nic nie pomaga :( Co mam robic zeby sie ich pozbyc ??

Gość moze wybrac sie na jakis
peeling do kosmetyczki?

Gość nbie będzie łatwo
zapobiegac opalaniu smarując się wysokim filtrem 50 i stosowac jakieś zabiegi w gabinecie złuszczające, ale te raczej lepiej robic zimą trochę za późno pomyślałaś o tych przebarwieniach, teraz lepiej smaruj nogi samoopalaczem a przed wyjściem stosuj filtry, popytaj u kosmetyczek najwyzej na jesień zaplanujesz jakąś terapię

Gość b66
Istnieje mydło na przebarwienia Medycyna Arabska, może warto spróbować, na stronie www.lauro.pl , oto treść ulotki: MEDYCYNA ARABSKA Z POMOCĄ DLA CIEBIE – NATURALNE MYDŁO ZDROWOTNO-LECZNICZE WARDI SHAN PIGMENT ERASER MYDŁO NA PRZEBARWIENIA – CIAŁO I TWARZ Z PRZEBARWIENIAMI Idealne do mycia po zabiegach operacyjnych i oparzeniach. Główne składniki i olejki: Oliwa z oliwek, pszenica, kiełki pszenicy, rumianek, dynia, propolis, sosna Artemisia, truskawki i minerały. Działanie: Te naturalne ekstrakty i olejki z roślin: 1. Stymulują krążenie krwi co powoduje przyspieszenie w odbudowie nowych komórek. 2. Likwidują różnice w przebarwieniu różnych parti twarzy i ciała, np. wokół oczu, pod pachami, na kolanach itp 3. Idealne do mycia po zabiegach operacyjnych i oparzeniach. 4. Likwidują plamy i blizny po trądziku. 5. Skóra staje się zdrowsza. Zastosowanie: Twarz namydlić mydłem, masować palcami przez 1 minutę i spłukać wodą. Na ciało stosować przez 2 minuty 100% NATURALNE Mydło nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego, oraz składników syntetycznych i farmakologicznych Wyprodukowano w Syrii Waga 100g data ważności: I-2011 ciekawa jestem czy Ci pomoże

dziekuje :) warto sprobowac :) tylko nie wiem gdzie mozna takie kupic ;( pewnie przez neta trzeba bedzie zamawiac ...

Gość b66
a jest problem z netem?

Oj nie ma problemu... ale ja juz sie tyle oczytalam i nic ciekawego nie znalazlam i tez kupowalam ale nic nie pomaga :( juz 2 lata sie z tym mecze :( i nog nie pokazuje :( bylam nawet u lekatza zapisal jakies masci a problem dalej jest :(