Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna_____________

Mój chlopak ma opory przed seksem oralnym!!! help me!!

Polecane posty

Sprawa wygląda tak.... Michał miał wcześniej dziewczynę która średnio dbała o higienę :O dlatego ma nieprzyjemne wspomnienia....... mówił mi że się nie goliła że czasem nie zmieniała majtek.. ehh nie chcę opisywac tego smrodu.. Po prostu teraz niechetnie sie to bierze, ja czasem caluje go tam (ona tego nigdy nie robila) wiec robilam to kiedys zeby zrozumial ze w taki sposob rowniez mozna sprawic komus przyjemnosc by ktos poczul sie wyluzowany:) zeby poczul jak odplywa:) w sumie nie wiedzialam jak mam go do tego przekonac by sprobowal pocalowac mnie tam......bo sie ostro zniechecil przez to co bylo i czego doswiadczyl z nia:O nie wiem co mam robic, ktoregos dnia chyba nawet chcial ale po tym jego gadaniu automatycznie sie sama odsunelam nie wiedzac czemu wlascwie, przeciez zawsze jestem tam czysta i pachnaca.....ale sie odsunelam.. teraz do tego nie wracamy ja nic nie mowie on tez nie, ale brakuje mi seksu oralnego niewiem jak zaczac ten temat i czy w ogole mowic.. czy warto..

troche nie skladny ten post ale klawiatura mi ciezko chodzi dlatego tez wyszlo pare malych błędow zaa co sorki:)

Gość alolfh
spoko, powoli, trzeba czasu

Gość motyleeeeeeeeeeeeeek
wspolczuje mu ze mial taka panne wczesniej wr jak mozna tak nie dbac o siebie

🖐️ Jak chcesz to chetnie zastapie tego twojego, ja bardzo chetnie przykleje sie ustami do twoich warg . ;-))

Gość tak tylko pytam ja
a kochacie sie juz czy tylko pieszczoty i oral? :)

Gość pisiusisiu
A masz psa?

Gość Centurion
Rozpal swojego faceta do bialosci , niech sie slini na widok twoje pizzdeczki . Zrob mu mega lodzika (ale nie do konca , nie moze sie spuscic) , i podstaw mu swoja UMYTA i PACHNACA ciipeczke pod nos . Bedzie ja lizal jak swierzutki wedzony boczus ;) W razie gdyby facet okazal sie pizzda , zawsze zostaje opcja w ktorej wczesniej umawiacie sie na oral np . z uzyciem bitej smietany albo kremu czekoladowego . Ps. nie podstawiaj do lizania owlosionej (krzaczastej) pizzdy .

Gość gość
Centurion--motzne i jakże prawdziwe:D🖐️

Gość olciaaap
jak doobitnie hehehe:D:D

Gość Braix
a ja mysle, ze ja facet robi w chuja, zeby nie musiec lizac jej rozowego wafla. Lezy i pierdzi a ona mu robi orala i jeszcze ma poczucie winy ze chcialaby miec to samo... :classic_cool:

Gość olciaaap
braix jestes beznadziejna/y :D