Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluered

podoba mi sie taki jeden ... poradźcie, nie potępiajcie

Polecane posty

Gość bluered

problem w tym, ze to kolega z pracy mojego faceta spokojnie, nie nazywajcie mnie zaraz k... . moj zwiazek sie rozpada. nie pasujemy do siebie a tamten? coraz bardziej mi odpowiada. ma podobne poczucie humoru. podobne priorytety. jest do mnie bardzo grzeczny napalam sie moze niepotrzebnie. ale nie zniechecajcie mnie jak zrecznie sie nim zainteresowac? oczywiscie PO zerwaniu z moim' oni razem pracuja ... jesli nie bedzie zainteresowany, powie o wszystkim bylemu (wkrotce bylemu) zreszta ... i tak mu powie co bedzie chcial jesli jestem nim zainteresowana - jak to rozegrac? poczekac a potem napisac np smsa? glupie to. nie mam pomyslu. a mam 27 lat haha:) stara a taka glupia ale poradzcie cos fajny ten koles. jest jak moj brat. czyli prawie idealny

Gość bluered
halo, nikt nic nie poradzi? naprawdę mam ochotę spróbować

Gość
Głupi będzie jak się za ciebie weźmie. Zjebie sobie tylko atmosferę w pracy.

Gość bluered
wlasnie ... racja, wiem. zepsuje. mimo że oni tam sie w pracy podrywaja wzajemnie ale to kolega mojego. wiec pytam, czy warto kto wie, czy jemu nie wszystko jedno wzielabym to na siebie, ze to JA go podrywalam, ale i tak by go potepiali, ze wzial sie za exdziewczyne kolegi bo np. wkurza mnie, jak moj facet opowiada, ze jego kolezanki z pracy maja nieodpowiednich facetow to co by mowili o tej sytuacji: ja i ten koles zapytalam, co o tym myslicie

Gość gimi_gimi
ja tak zrobilam .... zwiazek zerwalam, choc sie nie rozpadal ...trwal zaledwie miesiac - zauroczylam sie kolega faceta - zerwalam z nim ... za duzo nie robie, ale on hcyba ni ejest zainteresowany :o

Gość bluered
oj, to Ty szybko zadzialalaś ... wlaśnie tego się wstydzę - zerwać i poderwać następnego nie w takim szybkim tępie ale czy kolegę faceta to w ogóle jest sens podrywać? bo się narobi bigosu :/

Gość bluered
tempie mialo być heh już sama nie widzę, co piszę heh wtórny analfabetyzm heh wybaczcie:)

Gość bluered
to teraz pozostaje tylko kwestia, jak zerwac kulturalnie i zajac sie soba. bez dreczenia sie