Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tomcio74

dominacja

Polecane posty

mam ochotę spróbować dominacji/uległości. Jak nakłonić do tego kobietę? Myślicie że zakup kajdanek i pejczyka to dobry pomysł na początek?

porozmawiaj najpierw z nią kolego może ona chce być zdominowana ?? A kajdanki to zawsze się przydadzą w domu :D:D:D:D

Jak ma charakter dominujący to sie uda. Na początek raczej nie proponuj kajdanek i pejczyka. Zaaranżuj zabawe w niewolnika.Ona bedzie Twoją Panią a Ty masz wykonywać jej polecenia.Przygotuj dla niej kąpiel coś na kolacje ,a potem w łóżku niech Ci kaze sie zaspokoić,za nie wykonanie polecenia możesz dostać klapsa...Zobaczycie czy Wam sie ta zabawa podoba.Potem pejczyk i kajdanki.

Gość niewarta splunięcia
kup jej pejcz. wypróbuje, może jej się spodoba:)

NieSuka - piątke przybije ale tylko do tego że umiesz kundli tresować - a do tego że każdy facet to kundel to już nie bo ja wolę suczki :P

NieSuka a kto tu mówi o zakochaniu się ???? CZYSTY SEX i PONIŻENIE :D:D:D:D

Nie Suka - umie ale nie widział pytania bo się zmył :D:D a odpowiadając na innym temacie są więc spokojna głowa - ale widziałem że podobny temat o kundlach też jest więc też możesz tam popisać :D:D a autor jakoś milczy :P

Domasson jest słodki,ale ja nie chce być Panią . Jest wytrwały miły hmmm do niedzieli sie zastanowie.