Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost in mind

Kobiety to największe Hipokrytki świata ! Przyklady !

Polecane posty

Gość lost in mind

- śmieją się z facetów co chodzą na solarium ale 90 % z nich chce bruneta z ciemną karnacją ( kochane to jest Polska a nie Włochy) - nie chcą by faceci farbowali włosy natomiast rudy ma zerowe sznase a "świński blondyn " bardzo niewielkie - niby nie lubią zbyt pewnych siebie ale z nieśmiałym nigdy się nie umówią bo to by wiązało się z wykazaniem inicjatywy z ich strony - plują na facetów co oceniają dziewczyny po wasze ale same nie chcą być z facetem nawet o centymetr niższym - chcą równouprawnienia, partnerstwa itd ale jak przychodzi do płacenia za randki to zasłaniają się tradycją - noszą jakie chcą ubrania ale facetów chcą ustawić pod siebie mówiąc, że dane stroje, kolory itd są pedalskie , niemęskie etc

"- śmieją się z facetów co chodzą na solarium ale 90 % z nich chce bruneta z ciemną karnacją ( kochane to jest Polska a nie Włochy)" i co z tego?? :P trzeba miec dobre geny po prostu :D

Gość alojzetta
Ja jako, ze nie lubie blondynow ani jasnych, ani rudych, ani ze sztuczna opelenizna po solarium wyjechalam do Wloch i tam spotkalam naturalnie opalonego i z ciemna karnacja meza:))

Gość Poznaniak85
alojzetta mamy ci zazdrościć twojego pustactwa?

Gość alojzetta
Moze dla ciebie pusta ale ja jestem wymagajaca kobieta. I dzieki temu szczesliwa, lepsze to niz bycie samotna desperatka.

Gość Poznaniak85
faktycznie włoch to duże wymagania:D:D:D aleś się wysiliła.... Z cześcią tego postu trudno się nie zgodzić ...

Gość dzień do dupy
o cholera mój facet jest właśnie taki jak opisałes:D nie musi się ani farbowac a ni ppalac bo ma ciemne włosy i karnację, ubiera sie jak chce, sam stwierdził ze trzeba by coś zmienic w swoim stylu ubierania, jest mojego wzrostu prawie, jak zakładam obcasy jest troszeczkę niższy, jest na swój sposób nieśmiały, i często ja płace rachunki:D

Gość alojzetta
Nie chodzi o to ze Wloch ale ze przystojny, o typie urody jaki mi sie podobal i kochany. Nie moja wina, ze Polacy nigdy mi sie nie podobali. Dlatego co mialam sie meczyc na polskiej ziemii. mialam okazje to wyjechalam i znalazlam takiego z ktorym jestem naprawde szczesliwa:))

Gość ejbisi
Jak ci nie pasują kobiety to zmień orientację seksualną :D :D :D

no skoro jest ranking hipokryzji to interesuja mnie wyniki pytam o słonie, bo to intrygujace zwierzęta i jestem ciekawa, na którym miejscu się plasują podobnie delfiny i psy o mężczyzn nie pytam, bo oni są zupełnie pozbawieni hipokryzji, wiec nie miałoby to sensu - nie ma ich na liscie :-D

Gość Poznaniak85
zamaist pluć jadem w niego może się ustosunkujecie ??? bo jakoś nie wiedze zaprzeczeń...czyli co panie prawda w oczy kole ?

"komiczne (komicznie@o2.pl) "- śmieją się z facetów co chodzą na solarium ale 90 % z nich chce bruneta z ciemną karnacją ( kochane to jest Polska a nie Włochy)" i co z tego?? trzeba miec dobre geny po prostu " Oczywiście uważasz że tureccy alfonsi i osobinicy co zrobili włoskie i hiszpańskie obozy pracy mają dobre geny:O.Ja bym tych z takimi "dobrymi genami" kazał bardziej przyciemnić przez kata w piekarniku.

"pytam o słonie, bo to intrygujace zwierzęta" serio tak uwazasz??????????? łaaaałl masz rozumek, oj masz :D:D Amant nie pierdol mi tutaj...wybrałes sobie promil narodu i ekstrapolujesz na całą nacje... nawet ja tak nie robie :P a co do gustu Polek preferującego wymieniony przez autora typ urody, to oznacza tylko tyle, ze Polki maja swietny gust :P

Gość glupie pipy
kłamliwe jesteście i tyle ...ciesze się z każdej pogardzanej kobiety :D

Gość alojzetta
ja ciesze sie z kazdego narzekajacego tu faceta. musi byc niezlym desperatem.

Komi, "masz rozumek, oj masz" wydrukuj, podpisz, pieczątka, zeskanuj i podeślij na mojego maila wciąż nie mam dowodów i czas zacząć jakieś kolekcjonować ;-)

Gość Poznaniak85
Boże wystarczyło by ktoś coś wam pocisnął aby wyszło ile wy jadu w sobie macie :)........ BTW tematów o poniżanych kobietach jest 20 razy więcej :D

Gość Dżesika Simpson
[- śmieją się z facetów co chodzą na solarium ale 90 % z nich chce bruneta z ciemną karnacją ( kochane to jest Polska a nie Włochy)]-no a brunetów w Polsce nie ma co ? [- nie chcą by faceci farbowali włosy natomiast rudy ma zerowe sznase a "świński blondyn " bardzo niewielkie]-pieprzysz od rzeczy - [niby nie lubią zbyt pewnych siebie ale z nieśmiałym nigdy się nie umówią bo to by wiązało się z wykazaniem inicjatywy z ich strony]-to chyba u Ciebie na wsi tak jest [-plują na facetów co oceniają dziewczyny po wasze ale same nie chcą być z facetem nawet o centymetr niższym]-bzdura, znam takie pary i małżeństwa [- chcą równouprawnienia, partnerstwa itd ale jak przychodzi do płacenia za randki to zasłaniają się tradycją]-to indywidualna sprawa, jedne chcą płacić za siebie inne nie a nawet wtedy-to wasz obowiązek [- noszą jakie chcą ubrania ale facetów chcą ustawić pod siebie mówiąc, że dane stroje, kolory itd są pedalskie , niemęskie etc]-biorąc pod uwagę styl ubierania się większości mężczyzn to takie zachowanie jest jak najbardziej na miejscu

Gość presidentessa
Sami macie w sobie jad i widac jaka desperacja z was wylazi drodzy panowie. ja nie mam potrzeby zakladac topokow o tym jakimi hipokrytami sa faceci bo swojego faceta mam i akurat tak sie sklada, ze jest on przystojny, opalony, placi za mnie (chociaz ja pracuje) i wogole w kazdej dziedzinie super. Po prostu ma dobre geny a coz nie kazdy moze sie takimi pochwalic.

ja się tylko zastanawiam, czy ludzie nie mają ciekawszych tematów do rozmów niech każda wybiera jaki jej pasuje, a wybierani skoro nie są wybierani nich nad sobą popracują nad sobą w sposób dowolny jakie znaczenie ma fakt, czy facet był w solarium czy nie, jeżeli codziennie na swiecie umiera z głodu jakieś 30 tys ludzi? albo np. w USA są dzisiaj takie powodzie, że domy jakichś ludzi, mozliwe, ze użytkowników solarki, są porywane przez rzeki jak pudełka zapałek, ze wszystkim , m.in. z każdym zakupionym na okoliczność podobania się płci przeciwnej kremem, farbą do włosów, trendy garderobą i poradnikiem "jak pokonać nieśmiałość?" lub "jak poderwać fajną laskę?"

Gość Dżesika Simpson
ciekawe tematy buahahahahahahahahahaha rozbawiłaś mnie do łez

Jessika nie rozumiesz, chciałam tylko wykazać jak trywialne problemy poruszył autor tematu przy okazji równolegle ujmujac je w kategorii hipokryzji a tutaj nie ma tak prostych odpowiedzi jak jego przykłady zastanów się nad brzmieniem tematu "kobiety to najwieksze hipokrytki świata" czujesz to? i broń boże nie każę Ci dyskutowac o problemie głodu na świecie, bo to nie to forum ...

a dzieci w Indiach są sprzedawane do fabryk w Mauretanii wciąż handluja niewolnikami, jedyne $35 za sztuke :-(