Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resz

dobry ginekolog Lux-med Poznań

Polecane posty

Gość resz

Potrzebuję dobrego ginekologa w Lux-medzie w Poznaniu. Mam tam ubezpieczenie. Zapisałam się do dr Małgorzaty Jakubowskiej. Ktoś coś wie o niej?

Gość pinezka321
i co? godna polecenia?

Gość była poznanianka
W Lux Medzie w Poznaniu rewelacyjna jest dr Płochniewska Szafran. Bardzo ciepła osoba i znakomity lekarz.

Gość malaJoa
Wybralam sie do ginekolog Plochniewskiej-Szafran po przeczytaniu dobrej opinii napisanej przez byla poznanianke. Wrazenia... totalna porazka. Jeszcze czegos takiego nie przezylam. Ciepla osoba? A to akurat wrecz przeciwnie...Do tej pory do lekrzy w Lux Medzie nie mialam zastrzezen. Pani Plochniewskiej-Szafran nie tylko nie polecam, ale ze szczera troska o pozostale kobiety szukajace dobrego i delikatnego lekarza, z calego serca odradzam. Jesli istnieje czarna lista lekarzy, to chetnie te pania wpisze. Pierwsze co martwi, to to, ze nie potrafi sluchac, a zamiast wysluchac do konca, np. historie mojej choroby i leczenia - stawia diagnoze, po czym kiedy pelna watpliwosci zadaje jej kolene pytania (chce wiedziec, bo chce byc zdrowa), pyta, o co mi wlasciwie chodzi i czego ja od niej oczekuje! Mowiac o tym, ze poprzednio stosowalam jakis lek, ktory mi pomogl, pyta z pretensja, czy ma mi go w koncu zapisywac, czy nie... Nie mowiac juz o tym, ze jest niedelikatna! Nie dosc, ze czlowiek jest zestresowany tym, ze nie zostal wysluchany i zrozumiany i chce sie plakac, to na fotelu ta baba wklada wziernik jakby pakowala kartofel do worka! Wola o pomste do nieba, dziewczyny, jesli szukacie pomocy i zrozumienia, to na pewno nie znajdziecie jej w tym gabinecie... Jesli moge polecic fantastycznego ginekologa w Poznaniu, to jest to Pani doktor Blanka Malkowska-Walczak (ktorej akurat nie bylo, dlatgo musialam sie wybrac do kogos innego), ktora zawsze wyslucha, jest bardzo delikatna, nie zapisuje byle lekow i uwaza z lekami ktore moga obciazyc watrobe oraz z masciami sterydowymi...stara sie znalezc alternatywy nie obciazajace za bardzo zdrowia...do mnie nawet osobisci zadzwonila, kiedy wyszly mi bardzo zle wyniki cytologii...po prostu niesamowity psychiczny komfort... Jest to lekarka z Polnej, ktora przyjmuje w prywatnym gabinecie na Tomickiego w Poznaniu we wtorki i czwartki bodajze. Robi specjalizacje z kolposkopii, ma wiec ogromna wiedze na tematy zwiazane z rakiem szyjki macicy. Godna zaufania, delikatna, wnikliwa!

Gość malaJoa
...i jeszcze jedno - taniej niz w Lux Medzie!

Gość zomnia
na pewno bardziej polecam dr Bruszewskiego, czlowiek instytucja

Gość gość
właśnie jestem po wizycie u pani jakubowskiej. wrażenia? niby miła i w badaniu delikatna ale brakowało mi profesjonalnego podejścia, po pierwsze: podczas wizyty pani pisała i odbierała smsy (masakra!!!) po drugie: podczas porodu wycięto mi torbiel a pani nawet nie chciała spojrzeć na wypis ze szpitala tylko szybko postawiła diagnozę, że według niej to ja jestem zdrowa, po trzecie: to była moja pierwsza wizyta po porodzie i chciałam być zbadana kompleksowo a o wszystko musiałam się prosić, nawet o zbadanie piersi, po czym pani stwierdziła, że jeśli chce to może mi dać skierowanie na usg piersi. Szukam innego ginekologa, który poważnie mnie potraktuje, będzie miał dla mnie czas a nie dla swych rozmówców telefonicznych i będzie chciał mi pomóc. Pani stara się zrobić dobre wrażenie ale jednocześnie daje do zrozumienia żeby nie zawracać jej głowy swoimi problemami. To typ lekarza do którego idzie się po receptę i to ty sama musisz wiedzieć na jakie leki bo pani nie będzie się chciało drążyć co ci dolega. Jestem ogólnie zniesmaczona, kolejny lekarz w lux medzie którego powinno się zwolnić, płacę abonament i mam nadzieję być potraktowana poważnie a tu przytrafiają mi się takie wizyty wrrrr

Gość Elka _poznan
Ja z dr Płochniewskiej -Szafran tez nie bylam zadowolona wilokrotnie skarzylam sie na bol pod żebrami i ciagle slyszalam ze to macica sie rozciąga, nawet sie nie pofatugowala sprawdzic na usg dopiero inny lekarz mi powiedzial bez problemu ze mam kamienie w woreczku.Tez odbieralam ją jako oschłą i lekcewarzącą pacjentki,nie lubilam do niej chodzic. Odradzam

Gość Elka _poznan
Ja z dr Płochniewskiej -Szafran tez nie bylam zadowolona wilokrotnie skarzylam sie na bol pod żebrami i ciagle slyszalam ze to macica sie rozciąga, nawet sie nie pofatugowala sprawdzic na usg dopiero inny lekarz mi powiedzial bez problemu ze mam kamienie w woreczku.Tez odbieralam ją jako oschłą i lekcewarzącą pacjentki,nie lubilam do niej chodzic. Odradzam