Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

co jest dla mezczyzn podniecajacego w prostytutkach?

Polecane posty

Gość no ja tez kurew nie rozumiem
co kurwa to kurwa i pozostania nią do konca życia i dłużej....... dla mnie to śmieć i tyle powinni palic na stosie , nie byłoby tyle choróbsk fujjj

Gość manolo24
no właśnie dlaczego nie potępiamy tych którzy korzystają z usług purpurowej , a przecież są to często wzorowi mężowie i ojcowie

ale po co w ogóle kogoś potepiać? jesli jakas osoba nie ma bezpośredniego wpływu na nasze zycie? gdyby dajmy na to mój mąz skorzystał z usług prostytutki to byłabym wkurwiona i na nia i na niego rzecz jasna :D ale potępiac cała grupe społeczna ot tak.....co to daje?

a takich fagasów co tam chodzą to powinni kastrowac oni idą tam po to by usłyszec tcy byli cudowni he he bo żona im nie powie bo sa beznadziejni a za kase te szmaty wszystko zrobią takie dowartosciowanie u kurew

moze takie potepianie nic nie daje a powinno dawac i zlikwidowac to burdele itp

Gość manolo24
Haris masz rację , ja jestem facetem i ja akurat nie korzystam z takich usług ale w zupełności mi to nie przeszkadza , jak już pisałem wyżej jest to każdego osobista sprawa

Gość obserwator życia
...Jest jedna tylko rzecz w życiu ludzi, narodów i państw, która jest bezcenna i tą rzeczą jest honor.... J.Beck 05.05.1939r

nie chcialabym tu podwazac autoytetu pułkownika, ale zył on parę lat temu wtecz i zapewne wypowiedział te slowa w jakimś wystapieniu publicznym, kiedy chciał sie pzypodobać szerokiej publiczności :D myślę, że kazdy ocenia sam co jest dla niego bezcenne jesli dla kogoś jest bezcenne posiadanie bezpieczeństwa finansowego - OK zwracajmy uwage, aby zyć zgodnie z własnym kodeksem etycznym

Gość Vinga810
Obserwator życia-zgadzam się z Tobą w zupełności.Podziwiam ludzi, którzy mimo trudnego życia potrafią coś osiągnąć, a przy tym zachować honor.

Gość Niecny
Są ludzie, którzy są wygodni i idą na łatwiznę w życiu. A honor i godność chowają do szafy na lepsze czasy. Tak im się przynajmniej wydaje, że będą prostytutką dzisiaj zbudują sobie lepsze jutro. Nic blędniejszego kochani!!!!!!!!!!!

Gość Vinga810
A innego zajęcia nie można sobie znależć?Choćby latanie ze ścierą za marną kase.Znam przypadki takich osób, którzy naprawdę wyszli na ludzi.A taka prostytutka nawet gdy nią być przestanie to nigdy nie będzi potrafiła normalnie żyć.

ok, ale powiedz mi taka rzecz- czy zyjac jako uczciwy prawy honorowy czlowiek masz gwarancje lepszej przyszlosci? nigdy nie masz gwarancji bo poprostu zycie nie jest sprawiedliwe

Vinga - no oczywiscie ze mozna, ale przecie to dana osoba musi tego chcec co z tego ze powiesz Łzie: lataj z mopem, zebys wyszla na ludzi co z tego sie sie denerwujesz ona zrobi wg wlasnego uznania

Gość to to purpurowa trafił
swój na swego ty kasujesz za dupe a on za wode he he

Gość Vinga810
Nic Ci nie odbieramy.Po prostu każdy z nas tutaj wyraża swoją opinie na ten temat.A to, że większość nie popiera Cię to trudno

Gość ja zarabiam 2000
i jestem zawsze zadbana , pachnaca ......... myslisz ze tylko kurwy są " piękne " one są sztucznie "piękne " nawet jęczą sztucznie i pipe nawilżają sztucznie - wszystko sztuczne od głowy po palec od nogi a faceci którzy tam chodza to sa was warci bo kto normalny cos takiego robi lub popiera ?

Gość ja zarabiam 2000
i chwalisz sie tipsami ? oj dziecko , co ty wiesz o życiu , a o miłości to zupełnie nic i nigdy sie nie dowiesz !!!

Gość Vinga810
Narazie was opuszczam.Ulga?Później napewno jeszcze tutaj zajrze to podyskutujemy.Pa

Gość Vinga810
Bez komentarza.Bym Ci powiedziała co z tego masz, ale nie chce Cię urazić

Gość ja zarabiam 2000
no tak teraz to masz cos z tego .................. tak masz na pewno S Y F A ! żYCZE zasyfionych klientów purpurowa ..... brzydze sie takimi babami 🖐️

Gość obserwtor zycia
słowa Becka były dla mnie drogowskazem, wtedy jak zaczynałem swoje studia, jak byłem młodym, pełnym ideałów człowiekiem, ..., a zycie później wszystko weryfikuje i z chęci bycia "honorowym" nie zostaje zbyt wiele..., czasami tak bardzo się chce być honorowym ale sie nie udaje...., a dla mnie Purpurowa Łzo honor to także okazywanie szacunku ludziom, których życie poukładało się "inaczej" np tak jak Twoje, nie jestem lepszy, nie jestem gorszy ja jestem inny, ... czasami zastanawiam się czy to wszytko ma jakiekolwiek znaczenie PS za 1500 zeta także można żyć i być szczęśliwym, zadbanym, czystym i pachnącym...- w tej kwestii się z Tobą nie zgadzam...

Gość a ja zarabiałam 1200
I co z tego. To nie jest powód bym pluła jadem na Łzę. Mówię to do "ja zarabiam 2000". Czy ona Ci coś zrobiła że życzysz jej jak najgorzej? Jakaś zawiść przez Ciebie przemawia czy też taka prudka z Ciebie.

Gość obserwtor zycia
a mnie zaciekawiłom ile zarabiasz Purpurowa Łzo miesięcznie, ja sam nie chodze do prostytutekwięc cen nie znam ...ja zarabiam około 2-ki m-ce; a w życiu są ważniejsze rzeczy niż tylko kasa, znam wiele osób co zarabiają dużi i nawet bardzo dużo i wszystkiego mają pod dostatkiem, aż tyle , że sami już nie wiedzą ile a są nieszczęśliwi i czegoś im brak i za czymś gonią tylko nie wiedzą za czym...

pieniadze szczescia nie daja one daja pewien rodzaj komfortu, moze zadowolenia, sytosci, bezpieczenstwa finansowego, ale nie szczescia!

Gość Vinga810
Obserwator życia-nie wiem kim jesteś, ale potrafisz pięknie przemawiać(w tym przypadku pisać).Twoje słowa dają wiele do myślenia, a co w nich takiego wyjątkowego to sama nie wiem

Gość obserwtor zycia
do Vinga810 ...w moich słowach nie ma nic wyjątkowego, są jakie są, do Ciebie przemawiają, ktoś inny puści je mimo uszu... różnorodność aspektów życia sprawia, że jest ono tak cholernie ciekawe, nieodgadnione i barwne... ...i takie właśnie jest życie, wszyscy czegoś szukamy, szukamy "tego" sensu, tego czegoś co sprawia, że warto żyć, budzić się rano z uśmiechem a nie grymasem bólu istnienia,

Gość Vinga810
No teraz to mmnie wzruszyłeś.

Gość obserwtor zycia
wiesz, wzruszenie też jest ciekawym stanem ducha...:) nie często się je czuje, ja osobiście bardzo lubie to poczuć..:)