Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kachulec

proszę poradźcie mi co mam robić?

Polecane posty

poradźcie mi co mam zrobić otóż byłam z pewnym facetem w zeszłym roku ok 4 miesięcy, w sumie się dogadywaliśmy, jakiejś płomiennej miłości nie było, ale nie było też źle dodam że ja jestem po długim niestety nieudanym związku 6 letnim. po 4 miesiącach zerwałam z tym facetem, w zasadzie szczególnego powodu nie miałam, ale jakoś mnie nudziło to wszystko chłopak należy do mojej paczki, często razem wychodzimy, imprezujemy itd. ale specjalnie ze sobą nie rozmawiamy w sobotę byliśmy razem na imprezie, trochę wypiliśmy i poniosło nas, pocałunki, on wyznał mi że cały czas o mnie myśli, że mu na mnie zależy, ja też wspomniałam że w sumie moglibyśmy znowu być razem w niedzielę miałam kaca moralnego dziś on chce wrócić do mnie, a ja nie wiem co robić, czy to był tylko alkohol czy ja naprawdę coś do niego czuję? nie chcę go ranić

e...musisz drugi raz się upić żeby obiektywnie ... odpowiedzieć na to pytanie bang bang laki luk ♫♫♫ ( jestem w paru miejscach - koń... )

e...musisz drugi raz się upić , żeby obiektywnie ... odpowiedzieć na to pytanie bang bang laki luk ♫♫♫ ( jestem w paru miejscach - koń... ) - korekta

e... był dla Ciebie substytutem popszedniego związku ... bang bang laki luk ♫♫♫ ♪♪♪ ... podkowa na szczęście ode mnie Ω

nie był substytutem poprzedniego związku było zupełnie inaczej jednakże sposobem na zapomnienie o samotności

tzn nie rozumiem ja nie twierdzę że to tylko sposób na samotność coś do niego czuję na pewno, ale czy to miłość...? i cz to wystarczy żeby związek zbudować

ja już sama nie wiem co myśleć z jednej strony myślę ze mi na nim zależy, że chcę znowu spróbować a z drugiej że wolę być wolna i robić co mi się podoba

Gość laki luke
"a z drugiej że wolę być wolna i robić co mi się podoba" - tu byś mogła mi zagrażać . Wydajesz się być rozsądną dziewczyną, więc skąd to Twoje niezdecydowanie . Tak chciałbym abyś była zdecydowana ... gdybym to ja chciałbym z Tobą być ... .

Gość laki luke
"a z drugiej że wolę być wolna i robić co mi się podoba" - tu byś mogła mi zagrażać . Wydajesz się być rozsądną dziewczyną, więc skąd to Twoje niezdecydowanie . Chciałbym abyś była zdecydowana ... gdybym to ja chciał z Tobą być ... .

laki luk co Ci się na filozofowanie zebrało z drugiej strony on mieszka daleko kilkadziesiąt km wszystko się skomplikowało

Gość laki luke
Sporo dziewczynko masz lat - już jesteś kobietą ... . I co , jeszcze nie potrafisz wiedzieć , w którą stronę isć za głosem serca ?

Gość laki luk
Kilkadziesią mówisz ... chyba długo smutno Ci będzie .

Gość laki luk
Chcesz być wolna - czy nie ? - odpowiedz !

Gość laki luk
nie ma tak

Gość laki luk
nie chcę żebyś była niezdecydowana ...

Gość laki luk
Musisz wiedzieć czego chcesz i to wyrażać

Gość laki luk
Ten związek 6cio letni był ciekawy czy nie ?

początkowo tak wtedy czułam się zakochana teraz każde uczucie porównuję do tego co było kiedyś i obawiam się że już nigdy tego nie poczuję potem się spieprzyło na amen

Gość Choć Laki jedziemy

Gość laki .
\"teraz każde uczucie porównuję do tego co było kiedyś i obawiam się że już nigdy tego nie poczuję\" - jesteś pewna , że to było to - ale tak naj naj ? >