Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaa111

Solarium... Pomóżcie

Polecane posty

Gość Olaaa111

Cześć =] Chciałabym na wakacje być opalona, dzisiaj pierwszy raz byłam w solarium ( na 6 minut ) podobno na mocnych lampach (były 2 rodzaje, te były droższe) Do wakacji zostało niewiele czasu... Czy gdybym poszła jeszcze z 7-8 razy nadal po 6 minut, może 7 czy 8 opaliłabym się dosyć sporo?? Poradźcie mi czy mam chodzić nadal na 6 minut czy może na więcej i czy można chodzić codziennie przez te 10 dni??

Gość frape
jeśli ci nic nie jest po tych 6 min.to możesz iść na 8...później na 10...codziennie nie chodz.....jeśli chcesz się szybko opalić chódz co drugi dzień...ale nie codziennie!

Gość Olaaa111
Aha, dzieki, a jak myślicie jak pójde sobie w czwartek na 8, w poniedziałek na 8, środę na 10 i piatek na 10 to coś da?? opale się?? dzisiaj byłam na 6 minnutach od dłuższego czasu (jakiego pół roku) ale moja skóra nawet po 10 minutach sie nie zaczerwienia ani nic mi sie nie dzieje...

Gość frape
napewno coś da...będziesz już miała inny odcień skóry...jeśli się ciężko oplaszasz to będziesz lekko brązowa a jeśli szybko to ofekty mogą być już mocno widoczne