Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nietuzinkowa

Były zatruwa mi życie... Co zrobić?

Polecane posty

Gość Nietuzinkowa

Witam !! Byłam z chłopakiem 1,5 roku, zerwalam. On teraz ( po 6 mies od zerwania) robi totalny "syf", rozsiewa ploty w moim środowisku, pisze do mężczyzn z którymi sie spotykam mowi im niestworzone rzeczy Ci dawaja sobie ze mna spokoj. Nie wiem co mam zrobic by przestal? Zniżyc sie do jego poziomu i zrobic to co on? czyli "puscic farbe" o wszystkich jego błedach i fałszywych zagraniach? Prosze o pomoc!

Gość nietuzinkowy
moe to zemsta za twoja zdrade :)

Gość puch
może ma kompleks dużego członka>

Gość nietuzinkowy
chyba wysokiego członka PiS :)

Gość Nietuzinkowa
Zemsta? To inaczej nadrabianie zranionej dumy. Być może gdyby nadal coś do mnie czuł, w co wątpie ;)

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
a skąd on wie z kim ty się widujesz?? a zresztą ciesz się...robi ci wstępną selekcje kandydatów...bo taki co uwierzy w gadki jakiegoś obcego faceta i się zmyje to chyba nie wart zachodu :P

Gość Nietuzinkowa
Niszczy mi opinie, robi ze mnie dziwke. Mam to tak poprostu zostawic?

Gość nietuzinkowy
boje sie za na swoja opinie sama zapracowałas, a zemsta nic nie zmieni, lepiej pokaz swoim zyciem ze on kłamie (a ilu facetów po nim miałas:) )

Gość Nietuzinkowa
Nie miałam żadnego, byłam zbyt roztrzesiona by być wstanie kogokolwiek tak naprawde pokochac Zapracowalam? Podniosłam sie z głebokiego dołka psychicznego, postanowilam ułożyc sobie życie i zaczełam sie spotykać z facetami :/ co w tym dziwnego?

Gość nietuzinkowy
jesli chodzi o dzisiejszy sposób zycia to w sumie nic i to mnie przeraza, tak trudno zachwac klase i byc chwile sama az znajdzie sie ten 1 odpowiedni?

Gość Nietuzinkowa
Zachować klase, zamknąc sie na cztery spusty w piwnicy i czekac na rycerza w lśniącej zbroji, to twoim zdaniem zachowanie klasy?

Gość nietuzinkowy
nie dokładnie, nie popadajmy w skrajnosci, dobrze wiesz co mam na mysli :)

Gość Nietuzinkowa
Wiem co masz na mysli, ale nie spotykałam sie nonostop z kim popadło...A sądze ze Ty miałes to na mysli tworzac wypowiedz ;)

Widocznie czuje do Ciebie duży żal i urazę. Zastanów się nad swoim postępowaniem względem jego, jak ze sobą byliście.

Gość Nietuzinkowa
Nie mam, nie szukam. Najbardziej denerwujace jest to ze kogo poznam to on odrazu go "dopada" i wiadomo co dalej. Wiele razem przeszlismy, sadze ze to nie jest powód do świństw,a raczej do wzajemnego szacunku.