Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkjkdfkdofkd

o masakra i inne takie

Polecane posty

Gość dkjkdfkdofkd

mielismy z 4 miesieczna przerwe analną z chłopakiem bo były tabletki anty, i teraz sie skonczylo, wiec dzis postanowilismy zaszalec wziął mnie na pieska ( ale troche innego, bardziej lezałam na rzuszku a on na mnie) wszedł we mnie wmiare ok bez zadnych bolów, no i bez orgazmu ok bywa :P no ale pozniej on sie troche podniosl i mi bylo troche nie przyjemnie(nie bolało- poprostu nieprzyjemnie) i tak chwile, nastepnie wyciagnal peniska i wsadził do pochwy, a ja sie rozryczałam :o o masakra nie wiem skad mi sie to wzielo, wybuchłam płaczem bez wiekszego powodu.. ładne rzeczy sie dzieją :

Gość gość
Zaprawdę powiadam Ci: Która z doopy do piczy penisa wkładać pozwala, ta grzybice posiadać będzie jak ta-lala. Gratulacjone:)🖐️

Gość 25 lat on
pozdro ofkors jakies kompleksiki od razu :)

Gość gość
;)🖐️25 lat on---> nie zdrabniaj rzeczowników, jak ostatnia ciotunia, bardzo ładnie Ciem prosze;)

Gość gość
jusforfun----> ja ciotę rozumiem niekoniecznie jako geja...raczej jako frajerzynę i osobnika motzno mało męskiego:)

Gość 25 lat on
pozdro zazdroszcze ci zdolnosci oceniania ludzi po jednym zdaniu napisanym na necie :)

Gość zdrabnianie rzeczowników
to specjalnośc gości na CB radio. Można umrzeć ze śmiechu - ...witam koleżków, jak dróżka na krakówek? Miłego dzionka i szerokiej dróżki... buahahahaha

Gość gość
To nie było zdanie, bo brak w nim orzeczenia :classic_cool:Czyż znaczy to że jestem jeszcze bardziej genialna niż Ci sie zdawało?:D:PSZOKE, bo najwyraźniej tak:D

Gość gość
zdrabnianie rzeczowników---> no to bym umarła po jednej audycji:D🖐️

Gość gość
No w mordę plama na całego. Nie skojarzylam w pore, wstyyyd 😭

Gość zgadzam się z pozdro
Też mnie wkurza takie zdrabnianie, ale już na maksa mnie wkurzają wszelkie niunie, kiciunie, które w dodatku mówią nio, cio (zamiast no, co) itp. Stare baby a jak małe dzidzie :O

Gość dkjkdfkdofkd
no własnie mnie zaskoczył tym ze mi zaraz tam wsadził, pierwszy raz to sie stało i chyba trwało to 4 sekund bo w 3 sekundzie sie rozryczałam usz :( chłopak powiedział że już wiecej nie bedzie isc na "spontan"