violette 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 jutro zamierzam udać się do laboratorium ponieważ dostałam skierowanie na badanie moczu ze względu na krwiomocz. i mam pytanie? mam zrobić siku do własnego pojemnika w domu i zanieść, czy w laboratorium dadzą? nigdy nie miałam tego badania, albo nie pamiętam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejejejejej... Napisano Czerwiec 10, 2008 skocz rano do apteki i kup pojemnik na mocz... tam na miejscu dadza, ale sikanie w przychodni, naklejanie i wypisywanie karteczki... lepiej kup swoj ( te z apteki tez nie maja karteczek, wiec przygotuj swoja i tasme samoklejaca) :):P pozdrawiam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Czerwiec 10, 2008 w domu z porannego moczu i zanosisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ejejejejej... Napisano Czerwiec 10, 2008 a jak nie masz blisko apteki to jakis maly sloiczek moze masz... np. po koncentracie pomidorowym... myjesz w goracej wodzie, wyparzasz wrzatkiem z czajnika i gotowe.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fkfu Napisano Czerwiec 10, 2008 teraz mozna oddawac TYLKO w plastikowych pojemnikach z apteki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach