Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilonaae

Zwiazek na odleglosc.Niepewnosc?

Polecane posty

Gość Ilonaae

Znamy sie od ponad roku,widujemy sie co 2 miesiace.Mielismy (i chyba dalej mamy?)wspolne plany na przyszlosc.Za tydzien znowu sie zobaczymy.gdy rozmawiamy przez telefon,to on rozmawia przewaznie o seksie,co bedziemy robic w lozku itp troche mnie to wkurza,bo przeciez nie tylko dlatego jestesmy razem.Powiedzialam mu to..ale nie widze zadnej poprawy.Poza tym ostatnio wogole stal sie jakis opryskliwy i czuje ze cos jest nie tak.Ja juz nie wiem co mam robic.Tak strasznie sie zaangazowalam w to uczucie,lecz boje sie ze on nie odwzajemnia tego uczucia,mimo zapewnien

Gość
ale cóż to za uczucie skoro widziałaś go kilka razy w życiu? daj na luz i poszukaj w swoim otoczeniu, na pewno jest wielu fajnych, wolnych chłopaków w Twojej miejscowości :)

Gość sonda lambada
EEE tam jak onagada tylko seksie to znaczy ze ma ochote tylko Cie szturchnąć.a jak przychodzi do konkretów to staje sie opryskliwy.widocznie go cisnie i tylko mysli o jednym.to takie kromne moje zdanie.

Gość sonda lambada
znajdz sobie innego bruneta wieczorową pora gdzies gdzie będzie na wyciągnięcie ręki.

Gość Ilonaae
Zależy mi na Nim,dlatego trudno jest tak po prostu wrzucic na luz.Jest pierwszym facetem dla ktorego moglabym poswiecic bardzo wiele! a on tak odpieprza:P

nie bądż głupia i zakończ to puki nie jest za późno , na czy ci zależy na seksie z nim, czy na tym że bedzie cie traktował jak kogoś do łóżka,

Gość Ilonaae
Zalezy mi na Jego osobie.Nie jestem 100%pewna,ze zalezy mu tylko na seksie.Po prostu coraz czesciej zaczyna mnie to zastanawiac. .Twierdzi,ze jestem pierwsza kobieta ktora pokochal.Mam mieszane uczucia:/

To wygląda naprawdę jakby mu zależało jedynie na seksie musisz jeszcze raz z nim pogadać poważnie a jak to nie przynieście żadnych rezultatów to może nie warto robić coś dla niego jeśli on dla ciebie też wiele nie robi