Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ape

towarzyski partner na przyjęcie weselne pilnie poszukiwany

Polecane posty

Gość ape

Witam serdecznie. poszukuję reprezentatywnego partnera na wesele (28.06.08). Swietna zabawa i nocleg zapewnione. Jestem wesołą, ostatnio bardzo zabieganą studentką V roku. 160 cm, szczupła (chyba) i takie tam. Jeśli miałbyś ochotę pójść ze mną proszę pisz na ape@buziaczek.pl

Gość sonda lambada
tego nie wiedziałem ze sx jest atrakcja. Ech... juz faceci sie ponapalali aże im czorny dym tyłka leci:)

czasem ja tez nie spie o tej godzinie, ale zazwyczaj jestem wtedy w innym miejscu niz przed kompem 🖐️

Gość WielkaSowa
to idź z bratem. lub z kuzynem. nie ma wokól Ciebie facetów? jakąś nową zdobyczą chcesz zablysnąć? nie rób z kafe portalu randkowego.

Gość ape
Ludzie wyluzujcie trochę. Po co się tu udzielacie, skoro nie jesteście zainteresowani tematem. Nie szkoda wam czasu??? Żałosne! Tacy jesteście (co poniektórzy) puści, że nic innego wam nie przychodzi do głowy tylko pisanie "pierdów" o seksie? Szczerze dziękuję za wykpienie mojego błędu, należało mi się za tego "reprezentatywnego faceta":)...nawet głupio brzmi.

Gość przystojny jonny
A ty jak bardzo jestes atrakcyjna skoro musisz szukac faceta na necie?

Gość ape
My? To znaczy kto? Ty? Nie rozśmieszaj mnie chłopcze. Tak, jesteś bardzo komiczny. Nie jestem w ogóle atrakcyjna. Mam krzywe nogi, brodawkę na nosie, mówię co drugie słowo k^^^^ i sądzę, że Australia to państwo graniczące z Niemcami.

"My? To znaczy kto?" Ja i moja dwunastnica "Ty? Nie rozśmieszaj mnie chłopcze." w moim wieku to komplement "Tak, jesteś bardzo komiczny." ciesze sie, kobieta rozbawiona, to kobieta zdobyta "Nie jestem w ogóle atrakcyjna." nie bądź taka skromna "Mam krzywe nogi, brodawkę na nosie," brodawka moze być sexy, a nogi - z geomtrycznego punktu widzenia wszystkie sa krzywe - nawet te najzgrabniejsze " mówię co drugie słowo k^^^^" jakie?? jakie?? co drugie słowo to "komiczne" :D:D az tak za mną szalejesz? "i sądzę, że Australia to państwo graniczące z Niemcami. " niezupełnie, bo rozdziela je Mur Chinski, ale w zasadzie masz racje :P

Gość ale desperacja

Gość ape
Komicznie, niezły jesteś!! Można cię polubić, aczkolwiek nadal uważam, że twój pierwszy komentarz był trochę nie na miejscu...następne wręcz przeciwnie

no to komiczne zarwal nastepna panienke za pomoca swej blyskotliwosci :D gratulacje, komiczne, koguciku w kafeteryjnym kurniku ;)

ape - spytałem dla uścislenia... czy chodzilo Ci o faceta reprezentatywnego - np dla ogółu studentów polskich, czy o reprezentacyjnego, czyli np takiego jak ja :) a co do sexu - wiesz... warto ustalic takie rzeczy na początku, zeby potem nie było niepotrzebnych rozczarowan.... wiadomo, ze jesli powiesz, ze sexu nie będzie to.... tzn, ze trzeba nieco wiecej pracy włożyć w to, by był ;)

Gość ape
przecież ładnie podziękowałam za wytknięcie mojego błędu, więc nie ma potrzeby wymądrzania się...przecież już nie potrzebujesz reklamy...;) sądząc po czasie, jaki spędzasz na tym forum skłaniam się ku stwierdzeniu, że chyba jednak jesteś bardziej reprezentatywny niż reprezentacyjny...:-p