Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julita22

POdklad bez ktorego nie wyobrazacie sobie zycia...

Polecane posty

Gość julita22

Moim faworytem jest jak na razie REVLON SOFTFLEX mam jasna cere i odcien BUFF a do tego sucha i ten podklad dodatkowo ja nawilza :) A jaki jest Wasz nr 1 ? :)

Gość malizja
maybelline superstay jest rewelacyjny, mam sucha skora, a on jest matujacy, ale nie wysusza jej.....polecam, bo trzyma sie caly dzien

Gość rhea natural medium
podkład mineralny + puder brązujący tej samej firmy "baby bronz" - bez nich nie potrafię się nigdzie ruszyć- pierwszy fajnie wyrównuje koloryt (a mam skłonnośc do przebarwień), pozwalając jednocześnie skórze oddychać- bo niestety mam problem z tłustą cerą..... a ten drugi dodaje połysku skórze, tak, ze ta wygląda świeżo i zdrowo, w dodatku mozna nmi świetnie wymodelować twarz zamiast różu....

Gość tylkovichy
vichy dermablend

Gość malutenka22
a czy ten TRUE MATCH jest dobry ??? bo zastanawiam sie nad kupnem...

Gość ollllllaaa
nie wiem jak dlugo uzywasz revlonu ale on zawiera duzo silikonu i moze ci skutecznie pozapychac pory i zniszczyc cere. wiem co mowie bo tez bylam zakochana w tym podkladzie i zuzyłam kilka buteleczek. teraz jeszcze 2 stoja do polowy pełne ale juz po niego nie siegam. ja powrocilam do max factor lasting performance. jest super a ost odkryłam inny super fajny podklad - idealny na lato. dax cosmetics - cashmere coś tam. podklład w musie. myslalam ze jak dax cosmetics to bedzie jakies badziewie a tu wielka niespodzianka.

Gość zębataas
estee lauder double wear i lasting performance colourstay relon też fajny ale mialam poo nim taki wysyp, że nigdy go nie tknę

Gość ollllllaaa
ja miałam estee i nie byłam nim zadowolona. w moim przypadku mialam niestety na twarzy brzydki efekt maski:(

Gość zębataas
estee lauder double wear odradzałabym suchej skórze. Ja mam normalna ze skłonnością do mieszanej i liczne blizny po trądziku i w moim wypadku sprawdza się świetnie. A co najważniejsze jest bardzo trwały i nie musze poprawiać makijażu w pracy Lasting perfrmance jest świetny nawet ładniej wygląda od double wear (otrzykrotnie tańszy) ale jest mniei trwały. Podstawa przy kupnie podkładu to dobrze dobrać kolor. Ja miałam double wear próbkę i była za ciemna - wtedy faktycznie wyglądałam jak w masce. Dopiero przy zakupie konsultantka dobrała mi odpowiedniego bladzioszka i teraz jest super

Gość zębataas
przepraszam za błędy ale klawiatura się zacina

Gość olllllaaa
no ja mialam kolor double wear dobrze dobrany, tylko konsystencja mi nie odpowiadala... ale zeby podklad sie utrzymywal dlugo trzeba zawsze go delikatnie przypudrowac. ja mam mieszana cere i lasting +troszke pudru w strefie T dobrze sie sprawuje.

Gość a u mnie taki
Kompakt/Puder Max Factor Creme Puff.

Gość powerka
Uwielbiam fluid erisa prosysytem home care.W przeciwieństwie do wielu innych fluidów ma faktor SPF 15, który chroni przed tymi wszystkimi niebezpiecznymi promieniami.Jest lekki i wygładza skórę.

Gość niebieskoooookaa22
Estee lauder Double wear- mam 03 idealny na imprezę, do pracy ale trzeba pod niego położyc krem dla skóry suchej a nakładam podkład pędzelkiem do tego rpzeznaczonym lżejszy mam Dior skinsculp30 na lato super, na codzień tego MF asting performance nie miałam, ale mam ochotę go "spróbowac" ;)