Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszka z dodatkiem sera

od kiedy widac ze się jest w ciązy? tzn otoczenie kiedy zauwazy

Polecane posty

Jestem szczupła ale nie znaczy to ze mojego brzucha nie bedzie widac przez połowę ciązy. Mój naturalny brzuszek jest nie umięsniony, nieco wiszący, ale nie bardzo. Dlatego myslę ze tak przez 4 miesiące kazdy bedzie myslał ze utyło mi się. Mam pytanie, bo pewnie w 4 miesiącu to zaniknie mi talia czy faktycznie tak sie dzieje? Widac na ulicy kobiety z małymi brzuchami, mają talię, i są szczupłe w ciązy.Widze tez te wielkie balony ,toczące się kulki. Tak więc prosze o odpowiedzi, od kiedy widac róznice i jakie? czy w sposobie chodzenia moze?, moze piersi juz wtedy sa duze? nie mówię o wymiotach bo to nie jest pewne u kazdej. a moze jest?

Gość balladynka32
trudno stwierdzic, bo otoczenie podejrzewa czasem i milczy. u mnie tak bylo, ja nic nikomu nie mowilam z ciekawosci , kiedy wyjdzie.

Gość fiku miku juz w koszyku
jak brzuszek widac albo jak ty po twarzy sie zmienisz to juz moga cos podejrzewac

Gość VTEV
co sie tak boisz ze zobacza ze jestes w ciazy czy co? pewnie mloda jestes i nikt jeszcze o tym nie wie?

Gość ludzie są dziwni***
z jedną koleżanką dosłownie kłóciłam się że jestem w ciaży, w 7 miesiącu!!!.... ja czułam się gruba jak beka, a ona niczego nie zauważała, w końcu zaprosiła mnie na imprezę i była obrażona, że nie chcę pić alkoholu- ja myślałam, że widać ciążę i jest to oczywiste, a ona nie chciał mi uwierzyć, myslała, że się wykręcam.... dobre nie?

Gość nie ma reguły na to
u mojej mamy w jednej i drugiej ciąży nie było prawie nic widać, a ja już w 10 tygodniu miałam 5 kg na plusie i nie wchodziłam już w ŻADNE swoje spodnie:O obie jesteśmy bardzo szczupłe

Raz utyłam i kazdy podejrzewał ciąże, wreszcie odwazyła sie jedna osoba mi pogratulowac. Byłam w szoku. Chodzi o to ze ja nie chce na poczatku mówic.Rodzicom tez nie chcę od razu mówic, matka pewnie zauwazy myslicie?Widuje sie z nia raz wtygodniu, myslicie ze pozna po czyms? po zachowaniu po twarzy? chodzi mi czy do 4 tego miesiąca sa jakies zmiany. Kadrowa poinformuję jak lekarz da zaswiadczenie. Niech dalej przekaze, a ja ze swojej strony tez powiem tej i tej a ta powie temu i tamtej:)