Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krągła dziewczynka 22

Dlaczego dziewczyny mniej urodziwe sa lekcewazone przez zadnanych facetow ?

Polecane posty

faceci to leca tylko na te wypacykowane lachony z ktorymi nie mozna porozmawiac o niczym innym jak tylko o seksie, zakupach i modzie :-o a te mniej urodziwe kobiety sa olewane przez zadbanych zaradnych mezczyzn. moim zdaniem tacy faceci po prostu boja sie takich dziewczyn skoro ich nie podrywaja faceci, pokazcie ze macie jaja ze nie boicie sie bo inaczej wyglada na to ze jestescie ciotami :-o

mi osobiście podobają się chude dziewczyny. 65 % pierwszego wrażenia to wygląd. Reszta to słowa, emocje, radość itd.. Dla mnie liczy się tez osobowość. jeżeli z tym nie ma problemu, osobowość jest wyjątkowa to zaakceptuję osobę taką jaka jest. Zresztą ze mnie tez jest troszkę brzuchacz, ale nadrabiam inteligencja i wyjątkową osobowością. i co z tego mam ? dziewczyny uwielbiają ze mną przebywać. i to te najładniejsze, bo takie lubię. I jaki z tego morał? NIe opłaca sie być Pustakiem

\"zadbanych zaradnych mezczyzn\" czyli też masz wysoko postawioną poprzeczkę... a jak sama nie jesteś ładna, masz kompleksy i pewnie wmawiasz sobie swoją wartościowość to nic dziwnego :O Nikt pewny siebie nie wypisywał by o wypacykowanych lachonach które są głupsze od niego ale zabierają wszystkich \"zadbanych zaradnych mezczyzn\" ale osobiście postawił bym iż jesteś 100% prowokacją :classic_cool: :P

co z tego ze moze jestem mniej urodziwa ? to powod aby wiazac sie z jakas cioto co zarobi ledwo na poziomie sredniej krajowej? jak z tego wyzywic dom ? facet musi byc przystojny szczuply no i zaradny a tak wlasciwie to kobieta moze miec wiecej cialka ;-) facet z brzuchem to oblech ale kobietka jak jest ciut wieksza to dodaje tym sobie sexapilu ;-)

Gość o RANY dobreDD
Panna ja juz wiem czego zaden "zadbany, zaradny facet Cie nie chce" jestes beznadziejna materialistka co wiatr jej huczy w głowie i w dodatku grubą i brzydką... gorszej kombinacji chyba juz nie ma... ubolewam najbardziej nad "przymiotami" duchowymi;) bye

faceci lecą tylko na wygląd bo tak są skonstruowani (takie pustaki i tyle), za to kobiety na inteligencje, poczucie humoru, zaradność życiową, wrażliwość, urodę itp. itd. bo ktoś musi na tym świecie myśleć głową a nie ... wiadomo czym

Gość
Madziulek23 => :D :D :D :D

Gość gffffffffffffffff
ale przeciez to kwestia gustu.... nie wszystkim podoba sie wypacykowany lachon :) niektorzy faceci nawet unikaja takich "gwiazd" bo sa po prostu nuuuuudne

Gość nie no daj spokoj
a dlaczego zadbana kobieta jest od razu nudna. Ja tam znajduje czas, zeby pojsc do kosmetyczki, fryzjera, ladnie sie umalowac i ubrac, a oprocz tego pojsc do teatru, galerii sztuki i poczytac dobra ksiazke, jedno nie wyklucza drugiego:o

do 'a ja wygrałem życie' jesteś facetem, więc rozumiem, że nie rozumiesz. Kobiety lecą na: i tu lista stu tysięcy rzeczy z jakich składa się facet (m.in. wygląd), bo my jak patrzymy na faceta to patrzymy na wszystko. Na co patrzą faceci to już Ty wiesz najlepiej.

wlasnie taki wypaykowany lachon jest nie dosc ze oblesnie chudy i wytapetowany to na dodatek jest pusty i nie mozna z nim o niczym porozmawiac. nie masz kasy to cie taka zostawi bo mysli ze jest nei wiadomo jaka gwiazda i kazdego sobie wyrwie dlatego panowie powinni brac sie za dziewczyny ktore wygladem odbiegaja od "wiecznie pindrzących się gwiazdeczek" :-p taka przynajmniej was doceni i nie bedzie stroic fochow :-o

Gość
Autorka zdajesie pisała o kasie i wyglądzie tylko :P