Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

profesorek

Sex z moja partnerką nie daje mi przyjemności

Polecane posty

Gość Mądra Mulatka
profesorek widocznie ma za małe cycki, hahahaha

Gość Mądra Mulatka
a tak ją zachwalaleś na innym forum,

Gość Co lepsze
No właśnie, pisałeś jaka to jest super i jak to warto się o nią starać. Hipokrytą jesteś.

Gość może chwalił ją
za charakter :) widocznie nie można mieć wszystkiego :O Mądra malutka - małe cycki nie oznaczają, że kobieta jest kłodą w łóżku :P wręcz przeciewnie, trzeba nadrabiać braki urody ;)

Gość może chwalił ją
daj jej trochę czasu :) musicie nauczyć się "siebie" :D

tak jest. charakter to ma fajny. ale w łóżku sie nie rusza. ale nie gadajmy o tym co mówiłem, tylko jak ja pobudzić do działania?? ona tylko leży a ja sie kurde staram - jej jest dobrze a mi nie.

Gość to nie jest normalne
a może tak pogadac o małych penisach to dopiero jest temat!!!

Gość Mądra Mulatka
a skąd wiesz że jej jest dobrze?bo stęka? hahahahaha

nie stęka ale jak ją pytam to mówi ze dobrze, tylko że ja nie umiem z nią współpracować w łóżku. bo rozebrać to ona sie daje łatwo ale potem to już ino czeka na przyjemności a ja sie nigdy nie doczekam. chwile sie poseximy i ona mowi koniec. zmęczyłam się, ciekawe czym ?

To co napisała \'raz się zyje\' to święta prawda. Ja myślę że wcale jej nie jest tak dobrze jak mowi, skoro przerywa i twierdzi ze jest zmeczona.

raz się żyje: 'Profesorku, jeżeli to wasze początki w seksualnym życiu to daj jej szansę aby mogła poznać Cię lepiej w tej sferze uczuciowej. Ona może czuć się zawstydzona, skrępowana itp itd...' na pewno nie czuje sie zawstydzona i skrępowana, bo pokazuje mi się nago i sie nie wstydzi tego. Mogę z nią robić co chce, tylko że problem jest w tym ze podczas stosunku no nie potrafię jej rozruszać, bo ona tak jakby tylko czeka na przyjemność w sensie że nie mogę jej ustawić w dogodnej dla nas pozycji.

Czyli nie dopasowaliście sie temperamentem. Swoja droga to wiesz pierwszy raz słyszę jak facet mówi,że kobieta mu powiedział podczas "aktu miłosnego" koniec bo sie zmęczyłam:-( dziwne

Gość to wez ja wymien skoro
nie masz z nia zadnych przyejmnosci po co ci kloda

rzeczywistosc: A konkretnie co jest źle? a to jest źle że ona nie daje mi przyjemności tylko "leży" i wykorzystuje moją inwencję.

Madziulek23: "a to kobieta coś musi jeszcze robić oprócz rozłożenia nóg? pierwsze słyszę " a jak kobieta rozłoży nogi to facet musi coś robić?