Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie mam do gejów

HOMOSEKSUALIZM to niestety jest zaburzenie

Polecane posty

Leczenie bez powodu przynosi więcej szkód niż pożytku. Ja jakoś nie widzę powodu, żeby na siłę leczyć gejów. Zresztą to taki sam stereotyp, jak to, że po dwóch piwach każdy staje się homo. Zwykłe, ludowe przypowiastki.

Gość ghul
Tak. Należy homoseksualistów wpychać do pieca i niech odmawiają zdrowaśki.! Ło la Boga, toż to Sodoma i Gomora.! Matko.. Za niedługo dojdzie do tego, że zabiorą się za analizę psychologiczną tzw. singli, bo "to nienormalne, żeby Cię nie ciągnęło..".

Masz racje, jak nie ma sie juz o czym pisac,bo o rzadach w kraju to hmm..przemilcze ,to zaczyna ktos swoje powiastki na temat gejów, lesbijek ..:-( A moze tak ktos analize hetero zrobi? Kazdy z nas jest inny, wiec bedziecie mieli duzo do powiedzenia:-P

Gość klaaraa
taaa bo wy wiecie więcej niż inni psycholodzy, psychiatrzy etc. zajmujący się tym tematem, może i troche nie zrozumiale napisalam, ale z kosmosu tego nie wzielam, a skoro o tolerancji mowa, to tolerancja uznaje takie zasady, że ktoś może coś akceptować, ale nie musi, więc moje nieakceptowanie homoseksualizmu i uwazanie tego za zaburzenie gów.no ma wspólnego z tolerancją

hmmm...ale ja was faceci nie rozumiem...do gejow to macie caly czas cos...ten co zakladal watek pisze ze jest tolerancyjny i nic do nich nie ma...a jednak ma bo potwierdza to ze homoseksualizm to zaburzenie... a jesli chodzi o lesbijki to juz spoko. sa fajne i co tylko. bezsens.

Nie jestem psychiatra i nie mam zamiaru wynurzac sie nad ludzmi, ich zachowaniami i tolerancja..napisalam tylko to co uwazam:-) Znasz moze jakisc gejow? bo ja tak i sa to normalni ,fajni mezczyzni poza jednym wyjatkiem: sypiaja z tymi kogo kochaja;-) pozdrawiam

Gość klaaraa
nigdzie nie napisałam, że nie są normalni

zle odbierasz moja pisanine, ale nic to. Jedno co chiałam dodac to to zeby kazdy zajal sie swoja sypialnia i problemami zycia codziennego i nie wtykał nosa w nie swoje sprawy.Zycie wtedy bedzie o wiele przyjemniejsze:-P

Gość numero uno
klaaraa: Bo to nie ma gejów wśród psychologów i psychiatrów. Mądrzy ludzie kiedyś twierdzili, że Ziemia jest płaska. I co z tego? Dobrego naukowca cechuje pokora i dystans, a nie nieomylność.

Numero i znowu trafnie okresliłes cały temacik..pozdrawiam👄

Gość koloaaa
no właśnie, a teraz wiekszosć(na szczescie nie wszyscy) twierdzą, że homo jest dobre, a skad wiecie czy nie zmienia zdania za pare lat? zwlaszcza, że ostatnio pojawia sie coraz wiecej dowodów na to, że jednak dobre nie jest, niech dla was to bedzie ok, ale ja jednak wierze tym, którzy uważają to za zaburzenie, wiec co w tym zlego, że wierze mniejszosci, a nie wiekszosci i ze mam wlasne zdanie na ten temat?

:-D co chwile cos sie zmienia w kontescie badan.Pamietacie jeszcze do niedawna zdrowsza była margaryna a teraz strasza ze masełko...i słuchajmy tu naszych naukowców:-P

Gość Bunny Usagi
homoseksualizm wystepuje w swiecie zwierzecym od poczatkow dziejow... rodzice heteroseksualni rodza gejow, i nie musza ich wcale bic, popychac, nie okazywac im ciepla czy tez traktowac jak dziewczynki we wczesnym dziecinstwie, jest wiele przypadkow gdzie w normalnej pelnej rodzinie na 5 urodzonych chlopcow jeden ma orientacje homoseksualna (rodzice go nie molestwoali, nie traktowali go inaczej niz reszty chlopcow, nie wywierali na nim presji ze nie maja dziewczyni wiec on im moze ja zastapic itp), kazdy z chlopcpw dostawal normlane matczyne cieplo i opieke ojca a jednak jeden z nich wolal chlopcow ... takich przypadkow jest znacznie wiecej. Geje byli od poczatkow rodzaju ludzkiego nie rozumiem teraz tych bezsensownych dysput i jakichs 'nawrocen' na sile czy 'leczenia' bo komus to zwyczajnie nie odpowiada ze tacy ludzie mowia o tym glosno Oo

Gość klaaraa
dla ciebie nic, ale myslę, że dla innych zmieni

Gość zamyślona zagubiona
pozd larwke (super wypowiedzi na temacie koko) a co do homoseksualistów to moje zdanie jest takie że to nie choroba ani zaburzenie oni po prostu normalnie kochają kochaja, mam mase znajomych gejów i to normalni faceci i skoro seks z innym facetem daje im to czego potrzebują nic nam do tego

Dziekuje:-) ja wlasnie juz to napisałam ze roznia sie tym od facetow hetero ze ida do łózka tylko z tymi ktorych kochaja..pozdrawiam

Gość Lubie zapach moich jaj
Ciekawi mnie czemu w tym artykule nie ma nic o kobietach tylko faceta opisali od a do z :classic_cool:

zazyczaj mezczyzni robia takie badania ,a im podobaja sie igraszki kobiety z kobieta.To podobno bardzo podniecajace;-)

Mój znajomy mawia: "Lesbijki lubię, bo gdybym urodził się kobietą, to żaden facet nie zaciągnąłby mnie do łóżka".

Gość ivooo
klaraa czy ty sie czegos boisz?? tak bardzo chcesz zmieniać świat, zajmij się najpierw sobą...

Gość zamyślona zagubiona
piszą więcej o mężczyznach to fat ale czemu facet widzący pare gejów zaraz ich wyklina ale lesbijki mu nie przeszkadzaja?

Gość zamyślona zagubiona
larwka zapraszam na mój temat na życiu erotycznym -co zrobić może twoja opinnia się przyda

Gość klaaraa
raczej ty się boisz, bo moze przeraza cie to, że jednak może byc tak jak napisałam? i nie bedziesz mi mówic czym mam sie zajac a czym nie, każdy moze tutaj pisać o czym tylko chce

Gość zamyślona zagubiona
popieram ''sram..'' dajcie ludziom życ

Mój znajomy mawia: "Lesbijki lubię, bo gdybym urodził się kobietą, to żaden facet nie zaciągnąłby mnie do łóżka". :-D musze to zapamietac;-)