Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewa na burt

czy na samotnosc jest lekarstwo?

Polecane posty

Gość lewa na burt

Mam 40 lat, wiec jestem juz starym dziadem, zycie za mna a przede mna jeszcze niestety ze 20-40 lat szarych dni. Nie mam juz ani jednego przyjaciela, wszyscy sie jakos wykruszyli, kazdy zajal sie wlasnym zyciem i nie ma w nim miejsca na kogos z problemami.

Gość czy to jest prowokacja czy
piszesz prawde że zapytam naiwnie :)

gadasz głupoty, po 40 życie sie dopiero zaczyna, a nie kończy

Gość lewa na burt
vale, sam bym chcial zeby to byla prowokacja. Sam chcialbym myslec, ze te przerazajace mnie 20 lat pustki to poczatek barwnego zycia. Niestety doswiadczenie ostatnich 5 lat totalnego marazmu z ktorego nie potrafie sie wyrwac, nie napawaja mnie nadzieja na przyszlosc. W zasadzie przyjalem juz pozycje plodowa i bezradnie czekam na smierc.

to dokup prześcieradło i zacznij się ciągnąć na cmentarz.

wyrwać się można że wszystkiego, jest tylko jedem warunek: trzeba chcieć.

Sama mogłabym o to zapytać, z tym, że ja mam 22 lata i przedemną o wiele więcej takich dni:O

U mnie w pracy jest meżczyzna, który jakies 2 lata temu ożenił się :) Miał wówczas 40lat z małym hakiem. Ma świetną żonę, aż miło popatrzeć na nich gdy idą trzymając się za ręce :D Czasami marzenie spełniają się ... może Twoje też spełni się i ktoś zapełni pustkę :)

"to dokup prześcieradło i zacznij się ciągnąć na cmentarz." aaahahhahahahahahahahahahahhahahahhahahhahhahahahha to jest tekst stulecia dziękuję uśmiałam się bardzo, prawie monitor oplułam :P

Gość Kobietka Optymistyczna l.40
wiesz co? masz chyba jakąś depresję. W każdym wieku się zdaża. Ja też 40latka,jestem życiową optymistką, mam szerokie plany życiowe, być może zmienię pracę, chcę też ułożyć sobie życie z jakims wolnym mężczyzną, może nawet mieć dziecko, wspólny Dom, pasje, zainteresowania.. To chyba nie wiek jest tu problemem.. I tylko martwię się że połowa życia za mną, a ja mam jeszcze tyle tyle tyle cudownych chwil w życiu i tylu ludzi do poznania i tyle rzeczy do przeżycia, że ten świat taki cudny i czy ja zdążę? Więc może Ty się udaj do psychiatry i zrób porządek w swoim zyciu i ze swoją depresją, ok?

Gość smutny ony
tez juz jestem skazany na samotność mimo ze jestem duzo mlodszy od ciebie.. :(

nie rozumiem Was, Panowie... A w dodatku czerwiec, nosimy wszystko takie powiewne, jesteśmy opalone, mamy to i owo odsłonięte... Ja tego po prostu nie rozumiem. To dla kogo kupiłam drewniaczki, mam french u dołu i u góry, przyjemne dekoldy i błysk w oku??? Dla kogo??? DLA MISIA GOGO!!! :P

i opaliłam się na solarium, fakt że zjarałam sobie cztery litery, no ale czego się nie zniesie dla atrakcyjności:P A oni smęcą.. Oj wymiera ten ród męski , wymiera, chyba nadchodzi seksmisja :P

Gość Co to jest french
???

FRANCUSKI MANICURE U RĄK I NÓG, DOLINIARZU :P

Gość ofe rma
proszę pani, niech się pani nie wygłupia z tymi dekoltami. w pani wieku to się niesmaczne robi.

Gość czerwony
pojechal ci starszawa madonno :D

Gość smutny ony
ja lubie frencz :P