Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22latkaaaaaaaa

Wszyscy myślą że jestem szcześliwa

Polecane posty

Gość 22latkaaaaaaaa

a to tylko pozory tak naprawde jestem MEGA nieszcześliwa. Jeszcze rok temu nie miałam ani przyjaciłki ani faceta,jedynie dużą ilość znajmocyh mam raczej introwertyczną osobowość i było miz tym dobrze.Czekałam na tego jedynego na a kogoś z kim będe mogła się dobrze dogadać.Nie jestem wymagajaca jakoś bardzo ale muszę nadawać zludzmi z którymi przebywam na tych samych falach.Wyznaje zasade że nic na siłe i lepiej być samemu niż z nie ta osobą.Tzn wyznawałam zasade.....bo od kiedy zaczeli mi dokuczać,zmieniłam się.Rodzina mówiła że jestem dziwna że nie mam faceta ani przyjaciółki,znajome też dogadywały że nie prowadze życia towarzystkiego.i znalazłam tego faceta....Pojawił się jeden przystojny fajny....jestsmy razem ale ja go nie kocham:(męcze się z nim.weszłam w ten zwiazek żeby nie odstawać żeby być taka jak wszyscy.Potem pojawiła się na uczelni dziewczyna która bardzo mnie polubiła swteirdziłą że chce utrzymywac ze mna kontakty,że w koncu poznałam kogoś kto jest podobny do niej.Ale ja tak nie uważam.Nie lubie znią przebywać,jest zupełnia inna niż ja.Glosna wylgarna na ulicy...wstydze się jej chwlilami.....Nie lubie znią przebywać.I tak wbrew pozorom jestm szczesliwa.Mam wkońcu faceta przyjaciłke tak jak chciała moja rodzina.nie jestem już inna dziwna jestem aka jak wszyscy ale jestem nieszczesliwa.Ciesze się jak wracam do dmu i wkoncu jestem sama.wychodze na spotkania z nimi na siłe i nie moge doczekać się powrotu do domu.Zrobiłam to żeby ludzie nie myśleli że jestem gorsza,mniej atrakcyjna ale jestem w sumie bardzo biedna.Dla każdego szczescie to facet i przyjaciółka myślałam że będę potrafiła się ztego cieszyć niestety....

Gość Urząd Stanu Cywilnego
wysfataj swego huja i swoją kumpelę

Gość 22latkaaaaaaaa
Pewnei myślicie że jestem jakaś dretwa i beznadziejna!!Ależ nie!!Jestem zywa energiczna wbrew pozorom ale nie potrafie dobrze dogadywać się z każym.Ne w każdym towarzystwie czuje sie dobrze.To nie jest tak że ja nie lubie tej dziewczyny i mogeo faceta ż emam jakieś wymgania niewiadomo jakie.Po porstu to nie są osoby z którmi się czuje dobrze.Do których czuje to coś,są mi oboojetni.Nie beigne do nich na skrzydłach,nudzą mnie. Studiuje dziennie finanse na uniwersytecie..to nei są studia dla mnie.niby mam dobre oceny,mama uważa że to przyszłościowy kierunek,ale ja nie znosze tych studiów w tej sferze tez nie jestem spełniona

Gość jestes egoistykąa
krzywdzisz faceta i tą dziewczyne.Tylkod latego żeby ludzie nei uznawali że jesteś "Dziwna"i żebyś miała to co wszyscy..Dobrze ci tak!

Gość kasiaaaaaaaaa3
mam bardzo podobnie.Tyle że ja wyszłam za mąż:Obo moje kolezanki wyszły i zaczeły się gadki że coś jest ze mna nie tak że juz niedługo bede starą panną!Teraz mam eża nie wstdze się przed znajomymi samotności ale męczę się,nie kocham go.To nie ten człowiek:(

Gość kurwaaaaaaas
i dobrze cierpcie!za głutotę trzeba płącić:Oja rozumiem dzieci 7 letnie."Ona ma misia ja też chce misia ",ale dorosłe kobiety nie rozumieja że nei wystarczy "mieć faceta" i że to nie jest takie proste.Szkoda tylko że krzywdzicie tych ludzi

Gość 22latkaaaaaaaa
dzieki za pomoc:O

Gość kurwaaaaaaaaaaaas
proszę bardzo:O:O:O:O:P