Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinnnaaa

Bakteria??

Polecane posty

Gość Karinnnaaa

Hej lezałam nedawno 3 tydg. w szpitalu i zrobiono mi posiew moczu gdzie wyhodowano jakąś bakterie klebsiella pneumoniae. Dodam że jestem w 35 tyg. cią ży i martwie się ze to mogło zaszkodć m ojemu dziecku. Lekarze podali mi antybiotyk ale n iejestem pena czy coś pomógł bo czuje takie same bule jak ją miałam. Proszę o odowiedzi

Gość Karinnnna
???? Nikt nic nie wie??

Gość mi antybiotyk nie pomogl
zarazilam dziecko, mala dostawala 10 dni antybiotyk, teraz jest pod opieka nefrologa i neonatologa,ale jest zdrowa

Gość Karinnnaa
O kurczee.... Ja nawet n iewiem czy antybotyk mi pom ógł bo nie mia łam robionego kolejnego posiewu:/ Tylko sam mocz... a to się przeciez hoduje i zwykłe badanie nie wykaże. I dalej czuje buje takie same jak przy bakterii....:(

Gość katioszkaa
moja mala zarazila sie ta bakteria w szpitalu, dostawala 10 dni antybiotyk i teraz juz nie ma tej bakterii.

Gość zamiast się
pytać na forum to zrób posiew moczu, taki problem?

Gość Karinna
N a posiew się czeka ok 8 dni a ja mam takie skurcze że wątpie czy wutrzymam chociaż jestem na fenoterolu!!! Wole wczesn iej wiedzieć czy jest m ożliwośc czy mojme dziecko może się tym dziadostwem odemnie zarazić!! i pytam na forum ponieważ m oże nie ktore kob iety też to mialy i moga mi poradzić albo opisac jak ne to prze chodzily. Jak nic niewiesz to sie n ie udzielaj