Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Scarface

Kobieta mojego zycia

Polecane posty

no wiec wlasnie... skoro nie jestescie razem i to jest jej decyzja to zadnego seksu!!!

Gość Scarface
ok, tak postapie - jak czesto mam utrzymywac kontakt - raz na tydzien ?

kochany, wogole! nic z Twojej strony... tylko jej o tym powiedz, ze skoro nie chce byc z Toba to urywasz kontakt, bo poki co to ona sie chyba bawi tym ze Ty tak mocno jej chcesz

Gość Scarface
dam jej spokoj - a jesli ona napisze do mnie na gg - odzywac sie czy splawiac czy moze zawsze miec status "niewidoczny" Kurcze jest tylko problem bo musze w pracy miec zawsze wlaczony skype - czy zbytnie ignowowanie nie zniecheci jej ?

Jesli kocha to zacheci... chyba ze chcesz byc z kims kto Cie nie kocha? sama Twoja milosc nie wystarczy-uwierz mi.... Mozesz ja na poczatku zbyc kilka razy ze nie masz czasu rozmawiac i zobaczysz czy sie bedzie starac i szukac kontaktu czy sobie odpusci

Wiem ze sie boisz ale skoro z jej strony jest niewiadomo jak i nie wie czego chce to trzeba jej pomoc w podjeciu decyzji, jaka by ta decyzja nie byla...

Gość Scarface
nie zamykam sie w domu bron boze. Nie wychodze czesto z ludzmi bo moi koledzy zazwyszaj studiuja po calej Polsce i zeby ich zebrac na weekend to naprawde fart. niestety mialem teraz kontuzje ktora zmusila mnie do chwilowego zaprzestania z chulaszczego trybu zycia - dodam ze jak tylko moja Ex sie o tym dowiedziala to byla u mnie w mgnieniu oka zeby sprawdzic co ze mna

Gość Scarface
myslisz ze zazdrosc u kobiet moze sprawic takze ze zainteresuje sie mna bardziej - mowie tu o fakcie ze to moze ja znajde kogos na jej miesce lub ze ktos bardzo interesuje sie mna ?

Tak tez moze byc, ale na sile tej zazdrosci nie wywoluj u niej bo to widac jak ktos to robi celowo, moj facet byl zazdrosny bo np. za kazdym razem jak dzwonil do mnie (wtedy kiedy ja sie przestalam odzywac to nagle zaczal dzwonic) to zawsze bylam u kogos, albo gdzies w pubie, albo ktos byl u mnie... dziwilo go chyba ze nie rozpaczam

Gość Scarface
generalnie mowi o tym dosyc otwarcie - chce zebym zyskal nowe doswiadczenie zebym byl szczesliwy - a ja usilnie mowie jej ze tylko i wylacznie mi na niej zalezy CZY DOBRZE ROBIE MOWIAC TO >?

Niedobrze robisz :) W koncu zacznij jej sluchac i przytaknij jej to sie zdziwi ;) Kobiety sa przewrotne

Ja do tej pory mam tak ze jak cos zamierzam powiedziec waznego mojemu chlopakowi i mam przeswiadczenie ze on sie z tym nie zgodzi a on sie zgadza to sobie mysle "o co chodzi?" :D

Gość Scarface
raz tak zrobilem - zdziwilem sie bo powiedzial ze bylaby zazdrosna o mnie. ucieszylem sie w glebi duszy. zapytalem jej - wlasciewie stwierdzilem (ty nadal jeszcze mnie kochasz) nie odpowiedziala tylko mnie pocalowala. co o tym sadzic - jak jest ze mna to jest zadowolona - ja nie jest to chyba tez nie rozpacza ale mysle ze wglebi szargaja nia rozterki i dylematy. Sam mi powiedzial ze dzis jest mila ale jutro moze byc inna - i sama nie wie dlaczego (cykl falowy jak u kazdej kobiety))

kobiety sa niezdecydowane czesto... ale nie mozna byc niezdecydowana w kwestii takiej czy byc z kims czy nie-to nie jest fair

Gość Scarface
wytrzymam ile bedzie trzeba i zniose rownie wiele . konkluzja - nie odzywac sie - nie pisac. a co jak ona napisze - przeciez jej nie zbyje bo poczuje sie urazona i odpchnieta. konczyc rozmowe pod pozorem ze musze cos zrobic czy ograniczac sie do odpowiedzi tak/nie

Gość Scarface
niestety z przykroscia musze konczyc na dzis ta rozmowe - u mnie wlasnie rozpetala sie przerazliwa burza z piorunami a niestety moja instalacja elektryczna juz nie raz przysporzyla mi problemu z urzadzeniami elektrycznymi (popalila wszystko) JUTRO KONTYNUUJE ROZMOWE I LICZE NA CENNE RADY KOLEZANKI. ZYCZ MI SZCZESCI :D

Poki co to Ty jestes odepchniety, zacznij myslec tez o swoich uczuciach... Ona sobie chyba z Toba pogrywa, wie ze bedziesz na kazde jej zawolanie, przestan wiec byc. Zawsze mozesz napisac ze nie masz czasu rozmawiac, poza tym uprzedz ja ze zrywasz kontakt skoro ona nie wie czego chce... moze wtedy nie bedzie ja az tak dziwilo ze rozmawiasz z nia dosc oschle albo wcale

Gość Scarface
Oczywiscie ze napisze. Pozdrawiam

Gość
Żałosny jesteś :o