Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zgłupiałam

kupiłam dziś test ciąż. i nie wytrzymam czekac do dnia okresu choć wiem

Polecane posty

halo Mella :) moj M obchodzi urodziny 17 czerwca :) zobaczymy, czy bede miala dla niego prezent gratis ;) pod koniec maja 2 moje kolezanki urodzily, wczoraj dostalam od jednej fotki na maila - i normalnie odlecialam. noworodki - wiadomo - troche wymietoszone, napuchniete, nigdy mi sie szczegolnie nie podobaly :P a tymczasem jak zobaczylam synka mojej Agi, ... oszalalam z mlosci :) :) :) normalnie az mi sie lezka w oku kreci. i ajk patrze na te wszystkie ciazowki dookola, to ... ech... zazdroszcze.

hej hoho ho ho, gratulacje :) ile lat ma wasza pierwsza pociecha? PS. bede dzielna, bede dzielna, nie sprawdze przed 17.06, nie sprawdze, nie nie nie... :P

Gość hej hoho ho ho
Dziekuje bardzo. Synus ma juz 6 lat, wiec kawal czasu od pierwszej ciazy uplynelo, jak sie dzidzia urodzi to bedzie mial juz prawie 7 bo termin mam na 7 dni przed jego urodzinami.

Gość kattia30
skad ja to znam... sama tak bardzo pragne dziecka, ze zaczynam swirowac :(

Z mojego doświadczenie wynika, że lepiej się starać wytrzymać i zrobić test nawet parę dni po spodziewanym terminie miesiączki... samoistne poronienia, te sprawy, po co sobie fundować taki stres....

Gość jhsgsfgajaalaa
Dziewczyny, czy badanie moczu w laboratorium 9 dni po stosunku wykaże na 100% czy jest ciąża czy jej nie ma?

Gość jhsgsfgajaalaa
Dzięki! Muszę to wiedzieć przed nadejściem okresu...jest to dla mnie bardzo ważna informacja!

Gość Sarenka84
Witajcie:) widze ze nie tylko ja się borykam z brakiem cierpliwości:) ja zrobiŁam juz po 5dniach test wiedziaŁam na100 % ze bedzienegatywny. staramy się z mężem o dzidziusia, teraz muszę doczekać dnia 10 czerwca i się wszystko okaże... pozdrawiam