Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odwrocona

I co ja mam myslec o tym facecie?

Polecane posty

Gość odwrocona

Poznalismy sie na gg na poczatku bylo milo i sympatycznie ja zaczynalam zblizac sie do niego.Zawsze staralam sie byc mila,pocieszac go gdy mial gorszy dzien itd ale w pewnym momencie on przestal sie odzywac a ja stwierdzilam ze nie bede natretna i nie bede go ciagle zaczepiac.Postanowilam zagadac z innego konta na gg i tam udawalam taka dziewczyne bez obyczajow nawet staralam sie bys troche wredna i kaprysna co mialo sluzyc by docenil ze sa kobiety bardziej kobiece i uczuciowe niz ta z ktora rozmawia jednak to przybralo zupelnie inny obrot spraw jemu najwyrazniej sie to spodobalo zaczal poruszac temat sexu pytal o moje odczucia i preferencje.gdy wreszcie spytalam czy chce sie spotkac na sex on odpowiedzial ze nie koniecznie bo chcialby cos wiecej niz sam sex bo naprawde wydalam mu sie interesujaca i ciekawa.Co ja mam o tym myslec dlaczego on woli mnie ale tak bardziej wyuzdana?O co tu chodzi?Co ja mam myslec?

Gość redakcja Bravo Girl
Napisz do nas. Nasz zespol redakcyjny zajmuje sie takimi mlodziezowymi problemami.

Gość odwrocona
mi nie jest akurat do zartow

Gość no według mnie
to masz zacząć myśleć realnie i olać gościa bo najwidoczniej nie traktuje cię poważnie :P

Gość alojzetta
zaczac szukac facetow w realu a nie bawic sie w jakies postacie z gg.

Gość odwrocona
w realu nie potrafie

Gość alojzetta
no to masz "wielki" problem.

Gość sama 15
jezeli chcesz z nim byc to spróbuj z nim gadac o intymnych zeczach ale nie na siłe. a jezeli chcesz byc tym kim jestes a powinnas to niepisz z nim

Gość redakcja Bravo Girl
W koncu znalazla sie rowiesniczks co fachowo wyjasnila problem.

Gość to znaczy że.....
on nie woli Ciebie 😭 tylko jest babiarzem 💤 i przeleci wszystko co na drzewo nie ucieka!!!!!

Gość odwrocona
tak rowiesniczka ja mam wiecej od niej jednak ona n nie jest tak glupia jak ty by pisac takie bzdety.ktos ci mowil ze jak nie ma sie nic madrego do powiedzenia to sie buzi nei otwiera?tak samo tu nie masz nic madrego do napisania to nie pisz

Gość no ja pierniczę
jak ty to co napisała sama15 uważasz za mądre to... nie mamy o czym gadać :/

Gość redakcja Bravo Girl
A twoje problemy to rzeczywiscie sa bardzo "inteligentne". Kurde, zeby przezywac jakiegos faceta z gg i pisac do niego z roznych kat by go sprawdzic to trzeba miec naprawde albo 15 lat albo byc jakims desperado.

Gość odwrocona
dziwne ze zaiteresowal cie ten temat.nie mamy nic wiecej do powiedzenia sobie wiec zegnam