Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malrlena0987

pomóżcie ide jutro pierwszy raz do gina

Polecane posty

Gość malrlena0987

jak mam sie zachowac, tzn. wiem że jest osobny pokój i tam sie rozbiera ale mam wejsć nago na boso do pokoju gdzie jest lekarz?

Gość Sandrunia25
Załóż najlepiej jakąs dłuższą koszulkę tak żeby troszkę przykryła gdy będziesz szła do fotela. I oczywiście buty należy ściągnąc, nie będą Ci one potrzebne :) Nie ma sie czego bać. Powiedz lekarzowi,że to Twoja pierwsza wizyta, napewno odpowie na wszystkie Twoje pytanka. Powodzenia.

Gość malrlena0987
dzięki , zamierzam własnie ubrac tunike ,ale czy mam iśc boso z tego pokoju na fotel?i czy wy sie nie wstydziłyście?

Możesz iść boso,albo zostać w butach,jak Ci wygodnie:)

Gość jolanta-kraśnik
Ja ze sobą zabieram klapki i wtedy nie muszę chodzić po zimnej posadzce A do kogo idziesz faceta czy babki? :)

Witam. Mi sie spóźnia miesiączka poltora tygodnia,3 miesiace temu kochalam sie z facetem i zsunela nam sie prezerwatywa no ale miesiaczki mialam normalne a teraz juz 1.5 tygodnia sie spoznia-robilam dzis test pre-test i wyszedl negatywny czyli nie jestem w ciazy. Zastanawiam sie nad pojsciem do gine ale strasznie sie boje bo tez jeszcze nigdy nie bylam. Co mam ze sobą zabrać, czy mam sie wydepilowac w miejscach intymnych,czy isc do kobiety czy do faceta (slyszalam ze faceci są na ogol delikatniejsi) ? No ogolnie sie stresuje i ciagle odwlekam tą wizyte. Dodam ze mam juz 20 lat ;-/

Gość fredzelkowata
trzy zlote rady :D 1. ogol broche 2. zaloz czerwone szpilki a nie koorwa na boso bedziesz biegac 3. TAK podchodzisz do fotela z gola dupa powodzenia..

Gość oustynnik
u mojej przychodni rozbiera sie w tym samym pomieszczeniu co jest lekarz bo biurko od kozla jest tylko parawanem oddzielone a rozbiera sie przy kozetce czyli metr od kozła i gdyby ktos nagle wszedl do gabinetu to wszystko widzi :o

Moja znajoma poszla do ginekologa wydepilowana to podobno nieźle ją zjechał,że to niezdrowe itd....

Gość paróweczka
Nie musisz się depilować. Jak sie depilujesz, to idx wydepilowana, jak sie nie depilujesz, to idź niewydepilowana. Grunt to żeby umyć psitę, a nie isć ze smierdzącą. Gdzie sie rozbierac - to zależy od gabinetu. Zwykle jest tak, ze w pomieszczeniu, gdzie siedzi lekarz, jest wydzielone miejsce , gdzie można sie rozebrać - za parawanem albo w takiej budce jak np. w przebieralni. Stamtąd idziesz już z gołym tylkiem na fotel. Ale jak założysz cos dłuższego, to tyłka ci nie będzie widac w czasie tego marszu. Co do bosych stóp to jak uważasz. Ja zawsze idę w skarpetach

Gość malrlena0987
a jak ten gin okaże się zbokolem i włoży mi palec w pipkę, to co? krzyczeć czy co robić? :-o

NIE DENERWÓJ SIĘ , lekarz to profesjonalista i napewno nie jesteś jego pierwsza pacjentką , a pomysł aby założyc dłuższą bluzkę jest dobry wóczas bedziesz sie czuła mnie skrępowana , niestety wizyta u ginekologa do najprzyjemniejszychnie należy, ale najważniejsze jest badanie i robienie chociaż raz w roku cytologii,

a jak to jest wlasnie z chigiena? Jest tam jakiś kranik zeby sie podmyc przed samym badaniem czy wystarczy zrobic to w domu czy nie wiem zabrac ze sobą te nawilzone chusteczki?

Gość ajak_
spokojnie :) wystarczy jak się umyjesz w domu, założysz czystą bielizne i już :) a lekarz nie oglada Cie pod kątem ładności i pachnienia, tylko czy wszytsko masz tam w porządku :)

Gość paróweczka
umów sie tak, zeby isć przed pracą, tzn. z domu od razu do lekarza często u ginekologa w kiblu jest tez bidet

Gość paróweczka
ja idę w tym, w czym i tak chciałam danego dnia chodzić, jak chcę założyc sukienke, to zakladam sukienke i potem w czasie badania cycków stoje w samych majtkach, jak chcę, to zakładam spodnie i bluzke normalnej długosci, wiec mi pipa i dupa wystaje, jak ide od przebieralni do fotela, ale wali mnie to, a lekarza mam tak taktownego, że jest zawsze odwrócony i coś tam robi, a odwraca sie do mnie dopiero wtedy, jak ja juz zasiadam na fotelu

Gość jolanta-kraśnik
Napisz jak było :)