Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentosik

zaczynam od jutra!

Polecane posty

Gość mentosik

Można powiedzieć ze jestem szczupła, zawsze taka byłam, więc myślałam ze jak będę się więcej objadać to nadal będe miec (jak dla mnie) idealne ciałko. Myliłam się. Zauważyłam wałeczek na brzuszku i kochane boczki!. A do tego większa pupcia i uda! Koszmar! Jeszcze zrobiły mi się takie dziwne „coś’ na udach taka jakby fałdka tłuszczyku na wewnętrznej stronie ud. Do tego cellulit!. Nie jest najgorzej, ale źle się z tym czuje. Za miesiąc wyjeżdżam nam morze i chciałabym założyć bikini i czuć się wspaniale!. Mój plan: - dieta ( tylko pomóżcie mi jakąś wymyślić!. Jestem szczupła ogólnie (na górze zwłaszcza) Mam bardzo mały biust. - codziennie biegać po godzince. - ćwiczenia rozciągające i pilates tez jakąś godzinkę - hula hop ( 30 min lub 1godz.) + ćwiczenia na brzuch. - zero słodyczy - możliwe ze 2 razy w tygodniu basen, ale to jeszcze się okaże. Jakieś pomysły, co mogłabym zmienić? Pomóżcie mi z ułożeniem jadłospisu. Byłabym bardzo wdzięczna. Zwłaszcza ze mało czasu mi zostało. Pozdrawiam !

Gość mentosik
pomoże ktos ?.

Gość mentosik
czyli nikt nic nie poradzi? :(

Gość mentosik
czyli nikt nic nie poradzi? :(

Gość mentosik
PODBIJAM!.