Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakiś tam facet34

Jak byście na to zareagowali?

Polecane posty

Gość Jakiś tam facet34

Mam profil na fotce już dobrych kilka lat i wczoraj dostałem taka oto widdomośc od pewnej Pani z mojej miejscowości "Cześć, założyłam ten profil tylko po to aby Cię zaczepić, bardzo mi się spodobałeś...ale do rzeczy...jestem wyposzczoną meżatką, mój mąż pracuje za granicą, bywa w domu raz na 3-4 miesiące...zależy mi na spotkacniach kilka razy w miesiącu, tylko u mnie w domu nie w żadnych knajpach, teatrach, samochodzie...lubię poprostu komfort i dyskrecję...żebyś nie pomyślał, że jestem jakąś tam dziwką, napisałam do kogoś w ten sposób poraz pierwszy, ale nie lubię owijać w bawełnę.... czy jestes zainteresowany?" Jak byście się zachowali? Dodam, że jst bardzo atrakcyjna.

jesli chcialbys, zeby jakis koles skorzystal z twojej zonki w ten sposob, to smialo bierz :D ja tam osobiscie nie pochwalam.

Gość Fecvxodosnsapsmap
1. to kiedys wroci do ciebie i twoja zonka tez ci rogow przyprawi 2. kolejny dowod, ze kobiety to kurwy, bo raz, ze maja kase od faceta pracujacego za granica, to jeszcze go zdradzaja

Fecvxodosnsapsmap, moze tak bez chamskich uogolnien? ta jedna czy nawet takich 100, to nie wszystkie :( czuje sie osobiscie urazona! :O

Gość perfectus trzeźwy już.
wyruchaj ją i zrób foty. tak mozna zarabiać w miły sposób. tylko dowiedz się czy ma kasę. pozdrawiam. :)

Gość Fecvxodosnsapsmap
Ja tez jestem osobiscie urazony, kiedy czytam, ze wszyscy faceci zdradzaja :D 🖐️

Gość Jakiś tam facet34
To się nazywa kobieta konkretna. A może to jakas podpucha? Może zna moją żonę i chcą mnie sprawdzić?

ale jesteście, w końcu każda miłość pierwszą jest, prawda?:) Ona się zakochała, poczuła poążdanie ściśle ukierunkowane na tego jednego, on się czuje namber łan. I niech się sekszą długo i szczęśliwie. Do powrotu małżonka/ki

Gość bongo bongo bongo
Może jej mąż zza granicy ją sprawdza?

Gość ksacbsajk
Mi pierwsze co przyszło do głowy to to że ktoś sobie dobry żart wymyślił;] Jesteś pewien że taka osoba jest w twojej miejscowości? Nawet jeżeli jest to niewykluczone że ktoś zwędził jej zdjęcia z innego portalu i teraz sobie podrywa na jej konto:)

Gość Jakiś tam facet34
ksacbsajk wiesz Ty dobrze myślisz.

Gość dewfcefc32r
odnośnie tekstu z pierwszego postu: mi to brzmi jak jakaś podpucha lub reklama, bądź ostrożny a najlepiej daj sobie spokój (p.s. co się samo pcha na widok, to nie zwierzyna ale padlina, lepiej więc korzystaj z prawa wolnego wyboru i kieruj się rozsądkiem i własnym wyborem; to coś co się odezwało może być osobą chorą psychicznie, chorą fizycznie (np nosicielem HIV), prostytutką, wścibską, ciekawską sąsiadką, gejem który zna cię z widzenia lub diabli wiedzą jeszcze czym tam)