Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibib515

kiedy czułyści ruchy w 1 ciąży?

Polecane posty

Gość bibib515

w którym tyg.? możliwe zeby 12-13 tyg? :)

Gość około 16 tyg.

Ja w 18 tc. Teraz jestem w 26tc. 12-13 to wg mnie troszkę za wcześnie ale wszystko jest możliwe. Pierwsze ruchy odczuwa się jako coś w rodzaje przelewania się w brzuchu, trzepotania itd.

Gość bardzo szybko ...
w 15 tc. takie bulgotanie, łaskotanie ...

ja już nie pamietam ale chyba około 16 tygodnia, najpierw myślałam że to jakaś mala niestrawności , ale potam zdarzyły się nastepne i nastepne , to wspaniale uczycie:D

no a potem to już jest jazda. Siedzę sobie a tu mi się brzuch rusza jak szalony. Niezła jest też czkawka :)

Gość bibib515
:D superr

Gość bibib515
jak się odczuwa ze dzidzia ma czkawę?

Gość kejsi
ja poczułam pierwszy ruch maluszka w 17 tygodniu , byly to delikatnew kopniecia teraz jestem w 33 i maly strasznie sie rozpycha

Gość babki
w 17 tygodniu

Gość Maniurka1
w 15 tc

Gość gość
14 tydz łaskotki- ok 19-20 już kopniaki.

Gość Lifestile
I sing in a choir erexin-v online To grant conservatorship the proposed conservator must show that the conservatee is is unable to care for themselves, and is a danger to others,â a source told Radar about what Bynesâ parents will face in their legal quest.Amanda Bynesâ parents are âsick with worryâ and now considering getting a conservatorship over their troubled daughter, according to reports.

Gość Faustino
I love the theatre megalis 20 online During the more than two weeks that the woman was allegedly kept captive in Todd's bedroom, Todd would call Crouch almost daily and sometimes put the call on speaker so the victim could hear him talking to the FBI agent, the affidavit states. He told Crouch that "he was involved in human sex trafficking."

Gość gość
Tak na 100% w 19tc

Gość gość
Po trzecim miesiacu mezowi ginekolog podczas badania(bo maz jest przy kazdym calym badaniu nawet pochwy i wspieral porody) pokazal jak osluchiwac tetno plodu kilka razy dziennie.Do tego bylismy pierwszy raz u ginekologa w trzecim miesiacu ciazy i potwierdzil ja.Dopiero podczas rozwarcia badano w pochwie by nie narazac pochwe na zakazenia,podszycie,czy poronienie.

na 100% w 19 tygodniu i 4 dniu, poczulam dokladnie 4 kopniecia z prawej noca, nastepnego dnia znowu to samo i kolejnego znowu - wiec mialam pewnosc :) teraz jestem w 23 i mloda sie rozbrykala - kopie juz nie tylko noca ale i w ciagu dnia :)

Gość mamaaneta
Ja poczułam ruchy w 20 tygodniu, wieczorem. Potem codziennie czułam 1-2 kopniaki a teraz to codziennie mały fika kopie i się kręci. Czasem budzi mnie to w nocy ;) a teraz jestem w 26 tyg ;)

Gość gość
17-18

Gość Wally
I work here http://www.osvalles.com/usuaris_musics megalis generic In addition, most American breeds in the study had a lot in common with present-day dogs from East Asia, he says. This genetic similarity is because the indigenous American breeds descended from the first dogs that traveled from Asia to the Americas.